• / Audicien aan huis

Audicien aan huis in Hillegom

Woont u in Hillegom en bent u op zoek naar een audicien? OogvoorOren.nl is audicien aan huis en wij
hebben door heel Nederland een landelijk  dekking en dus ook bij u in Hillegom. Wilt u direct contact? Bel dan naar 085-4863743 of stuur een email naar info@oogvoororen.nl of vul onderstaand formulier in.

Audicien aan huis betekent dat wij bij u thuis komen om uw hoortoestellen perfect af te stellen, inmiddels rijden onze audicien van meer dan 20 verschillende vertrekpunten in Nederland, er is er dus altijd één in de buurt om u snel te helpen.

Onze audiciens zijn allen voorzien van zeer geavanceerde mobiele meetapparatuur. Dit betekent concreet dat wij dezelfde techniek uit de hoorkliniek meenemen naar uw huiskamer.

Net als een reguliere audicien hanteren wij een vrijblijvende proefperiode van 60 dagen, daarnaast leveren wij standaard 5 jaar garantie op alle hoortoestellen.

Altijd een audicien in de buurt

Bent u op zoek naar een audicien aan huis in Hillegom? Maak dan gebruik van onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden of eventueel direct een afspraak te maken. 

  • Bel mij terug

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.
OogvoorOren.nl

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.