• / Audicien aan huis

Audicien aan huis

Oogvoororen.nl is dé audicien aan huis van Nederland. Onze gediplomeerde audiciens komen hoortoestellen persoonlijk bij u thuis afstellen, waar u ook in Nederland woont. Onze audiciens hebben dezelfde apparatuur als in normale vestigingen, maar dan mobiel. Direct contact opnemen? Gebruik dan het contactformulier, mail ons op info@oogvoororen.nl of bel ons op 085-4863743.

Een audicien aan huis is dé uitkomst voor iedereen die hoortoestellen draagt of gaat dragen!  U heeft geen gedoe meer met het openbaar vervoer, files of wachtrijen. Het toestel wordt altijd in een vertrouwde omgeving afgesteld en u kunt direct in uw thuissituatie uw hoortoestellen uitproberen.

Kennismakingsgesprek
U kunt ons bellen om een kennismakingsgesprek te maken zodat wij bij u een hoortest kunnen doen. Als we bij u thuis geweest zijn zal de audicien aan de hand van de hoortest en uw eisen en wensen een hoortoestel zoeken dat bij u past. Tijdens het adviesgesprek wordt besproken welke toestellen het beste bij u passen.

Juist omdat wij geen fysieke winkel zijn, maar een online platform, kunnen de prijzen laag gehouden worden. Geen onnodige kosten dus bovenop uw hoortoestel! Dus bent u op zoek naar een audicien aan huis? Zoek dan niet verder en schaf vandaag nog uw hoortoestel(len) aan! Wij begeleiden u graag bij het vinden van de perfecte hooroplossing.

Neem vrijblijvend contact op

Vul dit formulier in en één van onze audiciens neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Bericht toevoegen

  • Audicien aan huis door heel Nederland
  • 60 dagen gratis uitproberen
  • 10 IntoEars hoorcentra
  • Altijd 5 jaar volledige garantie
  • Alle merken hoortoestellen
  • Audiciens op de klantenservice
  • Online aanpassen van hoortoestellen
minimize

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.