Binnenkort beschikbaar: De ReSound LiNX Quattro oplaadbare hoortoestellen

GN Hearing onthulde vandaag ReSound LiNX Quattro, de opvolger van de ReSound LiNX 3D. Zustermerk Beltone brengt haar evenknie uit onder de naam 'Beltone Amaze'. De ReSound LiNX Quattro wordt aangedreven door een nieuwe technologie die een verbeterde geluidservaring, veel streamingmogelijkheden, een functie waarmee op afstand de hoortoestellen bijgesteld kunnen worden en een volledig nieuw ontwikkelde oplaadbare batterij biedt.

De ReSound LiNX Quattro is ontworpen voor mensen die het allerbeste willen dat technologie te bieden heeft. Het is het eerste hoortoestel dat het volledige geluidsvermogen van de hoogwaardige hoortoestelcomponenten maximaliseert. Hierdoor krijgen mensen met gehoorverlies toegang tot helderdere, vollere en rijkere Layers of Sound™.

ReSound LiNX Quattro
ReSound LiNX Quattro claimt een combinatie van voordelen te gaan bieden die de concurrentie nog niet biedt, waaronder:

- Made for Android: GN ReSound heeft een overeenkomst ondertekend met Google om directe streaming op Android smartphones beschikbaar te maken. Straks kun je dus van dezelfde voordelen gebruik maken als iPhone-gebruikers. Dit zal nog wel een update van Android vergen (die nog gereleased moet worden), maar het komt er nu dan eindelijk aan.

Geluidskwaliteit: een schitterende geluidservaring met duidelijkere, vollere geluidslagen. Met het hoogst beschikbare ingangsbereik en uitgebreide hoge frequenties worden geluiden op alle invoerniveaus gedetailleerder verwerkt. Dit leidt tot een betere geluidskwaliteit waarbij zachtere geluiden helderder en luidere geluiden voller en storingsvrij zijn.

- Oplaadbaarheid: de langste levensduur van de oplaadbare batterij is beschikbaar. Gebruikers profiteren van een geïntegreerde Li-ion-batterij met 24 uur gebruik, zelfs wanneer ze 50% van de tijd streamen.

Toegang tot duidelijkere, rijkere geluidslagen
Met ReSound LiNX Quattro introduceert GN Hearing een nieuw chipplatform en de 6e generatie van 2,4 GHz draadloze connectiviteit. Vergeleken met ReSound LiNX 3D, zorgt de nieuwe chip voor een 100% snellere verwerking, 100% extra geheugen, 35% toename in frequentiebandbreedte en het hoogste dynamische ingangsbereik in de industrie. Met een nieuw chipplatform, een volledig herschreven geluidsverwerkingspakket, een opnieuw ontworpen draadloze radio met extra signaalsterkte en een uniek gebruik van microfoons, worden geluiden aan de versterker doorgegeven zonder te worden gewijzigd. Het resultaat is een schitterende ervaring die is ontworpen om vertrouwen te wekken bij mensen met gehoorverlies, zodat ze kunnen genieten van de momenten die er het meest toe doen.

"ReSound LiNX Quattro is de perfecte keuze voor mensen die willen upgraden naar nieuwe premium-plusklasse hoortoestellen in stijlvolle, discrete designs. De hoortoestellen leveren ongekende lagen geluid en de langste levensduur van de batterij die beschikbaar is", zegt Paul Daft, Managing Director, GN Hearing UK. "Het belangrijkste is dat de rijkere geluidskwaliteit mensen helpt beter te horen en meer aanwezig te zijn in hun dagelijks leven. Of het nu gaat om een ​​luid diner of zakelijke bijeenkomst in een rustig café, mensen kunnen een voller, duidelijker bereik van geluiden horen. Zo kunnen ze zich op het gesprek concentreren terwijl ze de geluiden om zich heen horen."

ReSound Assist maakt gepersonaliseerde zorg vanaf elke locatie mogelijk
De ReSound Assist functie verbindt gebruikers van hoortoestellen met hun audiciens via de ReSound Smart 3D app, zodat hun hoortoestellen op afstand kunnen worden aangepast zonder naar de kliniek te hoeven gaan. Dit is met name gunstig voor gebruikers met beperkte mobiliteit, gebruikers die in landelijke gebieden wonen, een actief leven en een drukke carrière hebben, of lange afstanden moeten afleggen om hun audicien te bezoeken.

Uit onderzoek naar de invloed van bijstelling op afstand kwam naar voren dat 100% van de audiciens het op afstand afstemmen aan leeftijdsgenoten zou aanbevelen. 94% zegt dat het bijdraagt aan een betere hoorervaring. Uit dezelfde studie bleek dat 77% van de gebruikers denkt dat de nieuwe instellingen hun gehoor verbeteren en 89% zou het afstemmen op afstand aan andere hoortoestelgebruikers aanbevelen.

Prijzen ReSound LiNX Quattro
De prijzen zijn nog niet bekend. Zodra de inkoopprijzen bij ons bekend zijn, zullen wij de verkoopprijzen direct op de website plaatsen.

Wilt u het hoortoestel als eerste proberen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of bel naar 085-4863743.

Geschreven op: 13/08/2018
Delen:
  • Bel mij terug

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.

Meer nieuws

Oticon introduceert een nieuwe variant van de Oticon More en een CROS-hoortoestel

Oticon introduceert een nieuwe variant van de Oticon More en een CROS-hoortoestel

Oticon breidt hun productportfolio uit; een nieuwe variant binnen de Oticon More productfamilie en een nieuwe CROS-hoortoestel. De nieuwe hoortoestell

Lees meer
Onze ambulant audicien Boelo geniet elke dag van zijn werk!

Onze ambulant audicien Boelo geniet elke dag van zijn werk!

Boelo geniet elke dag weer van zijn werk als ambulant audicien: 'Mij krijg je niet meer de winkel in!' Als ambulant audicien ziet elke dag er anders

Lees meer
Phonak Audéo Life; het eerste waterdichte oplaadbare hoortoestel

Phonak Audéo Life; het eerste waterdichte oplaadbare hoortoestel

Op woensdag 30 augustus 2021 bracht Phonak het bericht naar buiten dat zij een innovatief hoortoestel op de markt gaan brengen. Het hoortoestel zal Ph

Lees meer
De nieuwe oplader en innovatie receiver van Phonak

De nieuwe oplader en innovatie receiver van Phonak

Phonak lanceert in augustus 2021 twee nieuwe producten; een alles-in-één-oplader en een innovatieve receiver. In dit artikel vertellen w

Lees meer

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Betaal op factuur na 60 dagen uitproberen

 

x

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.