Coselgi Mojo; oplaadbare hoortoestellen binnen de vergoedingen

Coselgi heeft recent zijn nieuwste productfamilie gelanceerd; de Coslegi Mojo. De hoortoestellen zijn oplaadbaar en komen in aanmerking voor een vergoeding vanuit Nederlandse zorgverzekeraars. De Coselgi Mojo hoortoestellen beginnen vanaf categorie 3 tot en met categorie 5. In dit artikel leert u over de functionaliteiten van deze hoortoestellen:

Coselgi Mojo

De Coselgi Mojo zijn de kleinste mRIC-hoortoestellen van Coselgi op dit moment. Dit komt goed van pas als u op zoek bent naar een klein hoortoestel met een stijlvol design. Coselgi heeft zijn nieuwe hoortoestellen ontwikkeld om in vrijwel alle omgeving natuurlijk geluid te produceren en te horen. Door geavanceerde technologie zijn de hoortoestellen in staat om levensechte geluiden te produceren. De omgeving wordt automatisch geanalyseerd en past zich aan op de omgeving van de hoortoesteldrager.

Het hoortoestel beschikt over een functie genaamd: “Real-Life Preference Log”. Bij het zelfstandig aanpassen van de instellingen van het hoortoestel, onthoud het hoortoestel deze instellingen. Er wordt een persoonlijk programma op de behoefte van de drager gecreëerd. Wanneer deze functie is ingeschakeld, is het mogelijk om de instellingen te delen met onze audiciens. Zij kunnen dan het hoortoestel nauwkeuriger afstellen op het gehoor en de behoeftes van de hoortoesteldrager. 

Oplaadbaarheid

De Coselgi Mojo hoortoestellen kunnen eenvoudig en snel worden opgeladen met de bijbehorende Coselgi oplader. Het volledig opladen van de lithium-ion accu duurt in totaal 4 uur. Een oplaadbeurt van 4 uur zorgt voor 40 uur horen. Daarnaast kan gekozen worden voor een snelle oplaadbeurt van 30 minuten, wat zorgt voor een batterijcapaciteit van 4 uur horen. 

Accessoires

De hoortoestellen kunnen door middel van bluetooth direct verbonden worden met IOS (Apple)- en Android-apparaten. Echter dienen Android-apparaten wel te beschikken over een systeemsoftware van Android 10 of hoger en is pas eind 2021 beschikbaar. De directe streaming van audio wordt vanaf een mobiel apparaat rechtstreeks verstuurd naar de hoortoestellen. Het luisteren van muziek of telefoneren is hierdoor mogelijk zonder tussenkomst van een accessoire. De verbinding is te bedienen via de Coselgi Mojo-app (Acoustic Remote Control App). Om de hoorervaring uit te breiden, zijn de hoortoestel compatibel met diverse Coselgi/ Widex accessoires.

Wilt u de eerste zijn die de Coselgi Mojo-hoortoestellen kan uitproberen? Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvende proefperiode.

Geschreven op: 12/07/2021
Delen:
  • Bel mij terug

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.

Meer nieuws

Het nieuwste accessoire van Phonak: Roger On

Het nieuwste accessoire van Phonak: Roger On

De Phonak Roger On is de nieuwste microfoon van Phonak. Het moet de vervanger worden van de populaire Roger Pen. De microfoon is speciaal ontwikkeld o

Lees meer
Coselgi Mojo; oplaadbare hoortoestellen binnen de vergoedingen

Coselgi Mojo; oplaadbare hoortoestellen binnen de vergoedingen

Coselgi heeft recent zijn nieuwste productfamilie gelanceerd; de Coslegi Mojo. De hoortoestellen zijn oplaadbaar en komen in aanmerking voor een vergo

Lees meer
Nieuwe Oplaadbare hoortoestellen van ReSound en Interton met vergoeding

Nieuwe Oplaadbare hoortoestellen van ReSound en Interton met vergoeding

GN ReSound lanceert zijn nieuwste hoortoestellen in de zorgcategorieën; de ReSound Key en Interton Move. De lancering bevat RIC-, BTE- en IHO-hoo

Lees meer
Apple brengt software-update voor slechthorenden uit

Apple brengt software-update voor slechthorenden uit

De nieuwe software-update biedt nieuwe mogelijkheden voor slechthorende mensen. Met de update wil Apple haar apparaten toegankelijker maken voor slech

Lees meer

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Betaal op factuur na 60 dagen uitproberen

 

x

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.