De beste hoortoestellen in de vrije markt

Wat zijn nu de beste hoortoestellen / gehoorapparaten in de vrije (private) markt van dit moment? Dit artikel wordt regelmatig geactualiseerd zodra er nieuwe, betere, hoortoestellen op de markt komen.

Bent u op zoek naar de beste hoortoestellen met vergoeding? Klik dan hier. Momenteel zijn de onderstaande hoortoestellen de beste die momenteel verkrijgbaar zijn:

ReSound LiNX Quattro
Één van de beste hoortoestellen van dit moment is de ReSound LiNX Quattro. Net als alle andere hoortoestellen in dit rijtje beschikt dit hoortoestel over hele goede audiologische eigenschappen. De ReSound LiNX Quattro blinkt op een aantal vlakken echt uit. Als u het prettig vindt om veel zaken zelf via een app aan te kunnen passen, is dit de beste keuze. ReSound levert met haar ReSound Smart 3D app de meeste mogelijkheden om zelf het hoortoestel bij te stellen. Daarnaast is dit hoortoestel voorloper als het gaat om het online aanpassen van hoortoestellen. Wilt u dus zo min mogelijk naar de audicien of de audicien naar u laten komen? Dan is dit voor u de beste keuze.

Oticon OPN S
De Oticon OPN S is de opvolger van de super goed ontvangen Oticon OPN. Als ons gevraagd wordt naar de beste ‘automaat’, een hoortoestel dat zichzelf automatisch aanpast aan een veranderende luistersituatie, dan is dit de beste keuze. Oticon lanceerde met de Oticon OPN al haar ‘brainhearing’ technologie, hiermee bootst de Oticon enorm goed het focussen op geluid -zoals uw eigen hersenen ook doen- na. Zeker op het gebied van spraakverstaan in complexe luistersituaties, zoals restaurants en feestjes, doet dit hoortoestel het ontzettend goed. Wilt u zonder iets te hoeven doen zorgeloos beter kunnen horen? Dan is de Oticon OPN S voor u de beste keuze.

Signia Styletto Connect (Nx)
Signia lanceerde in 2018 de Nx-serie, dit staat voor 'Natural eXperience'. Deze lijn kwam samen met zogenaamde OVP-functionaliteit (Own Voice Processing). Het unieke aan deze technologie was (en is) dat het hoortoestel het eigen stemgeluid kan weg filteren. Op basis van een korte geluidsopname van uw stem onthoudt het hoortoestel voortaan uw eigen stemgeluid en laat dit weer op een natuurlijke manier klinken. In 2018 kwam Signia ook met een toestel dat revolutionair was qua design, namelijk met de Signia Styletto. Een slank design met geïntegreerde accu’s, die op geen enkel ander hoortoestel lijkt. In 2019 zijn dit design en deze technologie gecombineerd in de Signia Styletto Connect. Zoekt u dus een uniek en slank design en vindt u het prettig als uw eigen stemgeluid natuurlijk blijft klinken, ook met hoortoestellen? Dan is de Signia Styletto Connect voor u de beste keuze.

Starkey Livio AI
Starkey heeft met de Livio AI een uniek hoortoestel uitgebracht, namelijk de Livio AI. Dit hoortoestel is gedoopt tot de eerste ‘healthable’, het is namelijk niet alleen een hoortoestel maar tegelijkertijd ook een fitness- en healthtracker. Dit betekent dat er o.a. een stappenteller, hartslagmeter, gyroscoop en andere sensoren zijn ingebouwd. Daarnaast gebruikt het toestel ook data om uw mentale gesteldheid te kunnen ‘meten’. Gecombineerd met de app kan het hoortoestel nog veel meer, waaronder het vertalen van 27 vreemde talen. Zet uw smartphone op de vertaalstand en u hoort even nadat uw gesprekspartner een zin heeft uitgesproken, deze zelfde zin in uw eigen taal. Ook heeft het hoortoestel een ingebouwde gyroscoop, deze wordt gebruikt voor ‘valdetectie’. Wanneer de drager valt kan er automatisch een bericht via SMS naar een vooraf opgegeven telefoonnummer worden verzonden. Ideaal voor (mantel)zorgverleners en familieleden om snel te kunnen reageren na een eventuele valpartij.
Naast dit alles is het ook nog eens het beste hoortoestel dat Starkey ooit heeft uitgebracht op audiologisch gebied en is tevens online aanpasbaar. Wilt u het meeste innovatieve hoortoestel met de grootste hoeveelheid functionele gadgets? Dan is de Starkey Livio AI de beste keuze voor u.

Phonak Marvel
Phonak heeft in 2018 de Phonak Marvel gelanceerd, de opvolger van haar Belong-serie. Het hoortoestel is op ieder vlak een stukje verbeterd. Door gebruik te maken van data van een gigantische hoeveelheid hoortoestelaanpassingen van andere dragers heeft Phonak een hele goede ‘first fit’ (eerste aanpassing) mogelijk weten te maken. U bent direct na de eerste aanpassing positief verrast door de goede geluidservaring, zonder dat de audicien veel heeft hoeven sleutelen aan de afstelling.
Dit hoortoestel beschikt als enige van dit lijstje over een échte Bluetooth-koppeling. Dit betekent dat dit hoortoestel direct gekoppeld kan worden aan zowel Apple als Android smartphones, maar ook aan bijvoorbeeld laptops, geluidsinstallaties en televisies. Dus gebruikt u een Android smartphone en heeft u geen zin om met een accessoire rond te lopen? Dan is dit een hele goede keuze voor u.

Vergoeding in de vrije markt?
Sommige zorgverzekeraars of specifieke polissen van zorgverzekeraars geven ook een vergoeding op hoortoestellen in de vrije markt (private markt). Kijk voor vergoedingen van hoortoestellen / gehoorapparaten op deze pagina.

Belastingteruggaaf? 
Wanneer u hoortoestellen zelf betaalt (dus geen gebruik maakt van een vergoeding van de zorgverzekeraar), heeft u in veel gevallen recht op een teruggave van de belastingdienst. Bezoek deze pagina voor meer informatie.

Geschreven op: 26/04/2019
Delen:
  • Bel mij terug

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.

Meer nieuws

Onze ambulant audicien Boelo geniet elke dag van zijn werk!

Onze ambulant audicien Boelo geniet elke dag van zijn werk!

Boelo geniet elke dag weer van zijn werk als ambulant audicien: 'Mij krijg je niet meer de winkel in!' Als ambulant audicien ziet elke dag er anders

Lees meer
Phonak Audéo Life; het eerste waterdichte oplaadbare hoortoestel

Phonak Audéo Life; het eerste waterdichte oplaadbare hoortoestel

Op woensdag 30 augustus 2021 bracht Phonak het bericht naar buiten dat zij een innovatief hoortoestel op de markt gaan brengen. Het hoortoestel zal Ph

Lees meer
De nieuwe oplader en innovatie receiver van Phonak

De nieuwe oplader en innovatie receiver van Phonak

Phonak lanceert in augustus 2021 twee nieuwe producten; een alles-in-één-oplader en een innovatieve receiver. In dit artikel vertellen w

Lees meer
Het nieuwste accessoire van Phonak: Roger On

Het nieuwste accessoire van Phonak: Roger On

De Phonak Roger On is de nieuwste microfoon van Phonak. Het moet de vervanger worden van de populaire Roger Pen. De microfoon is speciaal ontwikkeld o

Lees meer

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Betaal op factuur na 60 dagen uitproberen

 

x

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.