De beste hoortoestellen met vergoeding

Wat zijn momenteel de beste hoortoestellen met vergoeding?

Omdat de hoortoestellen sinds 2013 ingedeeld zijn in vijf categorieën hebben we in dit artikel gekozen voor de beste ‘series’, deze zijn vaak verspreid over meerdere categorieën. Het is immers zo dat vrijwel alle beste hoortoestellen zich automatisch in de hoogste categorie (categorie 5) bevinden. Dit artikel zullen wij regelmatig updaten zodra er nieuwe hoortoestellen op de markt komen en onze klanten dit ervaren hebben. Onderaan dit artikel staan tevens linkjes met de beste toestellen uit iedere individuele categorie. Zoekt u naar de beste hoortoestellen die momenteel op de markt zijn ongeacht de vergoeding? Klik dan hier.

De beste (series) hoortoestellen binnen de categorieën van dit moment:

Oticon Siya
De Oticon Siya is in 2018 gelanceerd. Het toestel zit op prestatieniveau in categorie 3 en 4. Op audiologisch vlak zijn dit meer dan prima hoortoestellen in de categorie met hedendaagse technologie. Dit hoortoestel was het eerste made-for-iPhone hoortoestel dat binnen de categorie 3 beschikbaar kwam.

Bent u dus op zoek naar een hoortoestel in categorie 3 of 4 die u direct kunt koppelen aan uw iPhone (zonder tussenkomst van een accessoire) met prima audiologische prestaties? Dan is de Oticon Siya een goede keuze.  

ReSound EnzoSP
Dit hoortoestel is er speciaal voor de wat zwaardere hoorverliezen. Tot voor kort was dit, binnen de vergoedingen, echt het domein van Phonak die al jaren goed vertegenwoordigd is op dit gebied. Door de ReSound EnzoSP -één van de beste hoortoestellen gelanceerd in 2014- aan te bieden binnen de vergoedingen was er veel meer keuze. Dit hoortoestel is niet alleen op audiologisch vlak erg sterk, het is ook een echt made-for-iPhone hoortoestel. U kunt dus rechtstreeks audio streamen (muziek en telefoongesprekken) vanaf uw iPhone naar uw hoortoestellen en het hoortoestel bedienen met een app. Door middel van een kleine telefoonclip kan dit overigens ook met Android smartphones.  Dus heeft u wat zwaarder gehoorverlies? Dan is de ReSound EnzoSP een goede keuze.

Audio Service Quix
De Audio Service Quix is het populairste in-het-oor hoortoestel binnen de categorieën. En waarschijnlijk is dat terecht. Het slimme ontwerp zorgt er voor dat dit in-het-oor hoortoestel niet op maat gemaakt hoeft te worden, met een aantal standaard (vervangbare) pasvormen (sleeves) is er altijd wel één die past. Doordat het hoortoestel erg klein is en dus erg diep zit maakt u gewoon gebruik van de natuurlijke werking van de oorschelp en een deel van het gehoorkanaal. Zoekt u een in-het-oor hoortoestel in categorie 3, 4 of 5? Dan is dit hoortoestel een goede keuze.

Phonak Venture (V-serie)
Phonak stopte in 2018 haar ‘Venture’-serie in de categorieën. Deze serie was in 2014 één van de beste hoortoestellen op de markt. Ook vandaag de dag mag dit hoortoestel zich op gebied van audiologie meten met de beste hoortoestellen die in de verschillende categorieën te vinden zijn. Zoekt u naar een audiologisch goed hoortoestel en/of heeft u in het verleden naar tevredenheid Phonak hoortoestellen gedragen? Dan is dit voor u een goede keuze.

Oticon Nera
De Oticon Nera was tot 2017 een hoortoestel dat in de vrije markt zat. In dat jaar kondigde Oticon aan dat zij graag in iedere categorie het ‘best of category’ hoortoestel wilde hebben. Zij namen daarmee de beslissing om niet alleen oudere modellen in de categorieën te stoppen, maar ook high-end hoortoestellen en nieuw te ontwikkelen hoortoestellen. Dit kon omdat hun privaat-hoortoestel (de Oticon OPN) alsnog een groot gat achterliet ten opzichte van de producten binnen deze categorieën. Zeker op audiologisch vlak is de Oticon Nera één van de betere hoortoestellen binnen de vergoedingen. Dus zoekt u een hoortoestel binnen de categorieën dat ook in de complexere luistersituaties zijn mannetje staat? Dan is de Oticon Nera een goede keuze.

Bernafon Zerena
De Bernafon Zerena was in 2017 nog het top-serie van het merk Bernafon. De meeste merken slaan een serie over voordat deze in de categorieën worden aangeboden, Bernafon is één van de uitzonderingen. Dit hoortoestel was in het bijzonder geliefd bij muziekliefhebbers, door zijn volle klank en hoge aanpasbereik werd ook muziek met hoge noten als enorm goed ervaren. Daarnaast is dit hoortoestel ook direct te koppelen aan een iPhone. Dus zoekt u een hoortoestel die gekoppeld kan worden aan de iPhone, over goede audiologische eigenschappen beschikt en waar u prettig mee naar muziek kunt luisteren? Dan is de Bernafon Zerena een goede keuze.

Unitron Tempus All (T-serie)
De Unitron Tempus is het hoortoestel dat in 2019 is verplaatst naar de categorieën. Unitron is het zustermerk van Phonak en deelt dan ook veel technologie. Binnen deze serie (de T Moxi All) zit het enige hoortoestel binnen de vergoedingen met een échte Bluetooth-chip ingebouwd. Hier kunt u dus direct mee koppelen bij zowel android-smartphones als bij iPhones, maar ook laptops en andere audiobronnen met Bluetooth-streaming kunnen worden gekoppeld. In de categorieën waar het hoortoestel in is gepositioneerd (categorie 3, 4 en 5), is het op audiologisch vlak ook een prima hoortoestel. Dus zoekt u een hoortoestel die u met normale Bluetooth direct kunt koppelen aan een willekeurige audiobron? Dan is de Unitron T Moxi All de beste keuze.

Geschreven op: 29/04/2019
Delen:
  • Bel mij terug

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.

Meer nieuws

Signia breidt het AX-platform uit met de Signia Insio AX

Signia breidt het AX-platform uit met de Signia Insio AX

Signia breidt het productfolio van het AX-platform uit met een in-het-oor (IHO) hoortoestel; Signia Insio Charge&Go AX. Ze noemen dit ook wel een

Lees meer
Oticon introduceert een nieuwe variant van de Oticon More en een CROS-hoortoestel

Oticon introduceert een nieuwe variant van de Oticon More en een CROS-hoortoestel

Oticon breidt hun productportfolio uit; een nieuwe variant binnen de Oticon More productfamilie en een nieuwe CROS-hoortoestel. De nieuwe hoortoestell

Lees meer
Onze ambulant audicien Boelo geniet elke dag van zijn werk!

Onze ambulant audicien Boelo geniet elke dag van zijn werk!

Boelo geniet elke dag weer van zijn werk als ambulant audicien: 'Mij krijg je niet meer de winkel in!' Als ambulant audicien ziet elke dag er anders

Lees meer
Phonak Audéo Life; het eerste waterdichte oplaadbare hoortoestel

Phonak Audéo Life; het eerste waterdichte oplaadbare hoortoestel

Op woensdag 30 augustus 2021 bracht Phonak het bericht naar buiten dat zij een innovatief hoortoestel op de markt gaan brengen. Het hoortoestel zal Ph

Lees meer

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Betaal op factuur na 60 dagen uitproberen

 

x

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.