De nieuwe oplader en innovatie receiver van Phonak

Phonak lanceert in augustus 2021 twee nieuwe producten; een alles-in-één-oplader en een innovatieve receiver. In dit artikel vertellen wij u alles over deze nieuwe producten.

Phonak Charge and Care

De nieuwe oplader van Phonak wordt de Phonak Charge and Care genoemd. De oplader is niet zoals een gebruikelijke oplader. De Charge and Care is in staat om tijdens het opladen van de Phonak hoortoestellen tegelijkertijd de hoortoestellen te reinigen en drogen. De reiniging van de hoortoestellen gebeurt via luchtstroom en het reinigen met ingebouwd Uv-licht. Losse droogtabletten zijn hierdoor niet langer nodig. De Charge and Care is niet te gebruiken met de Phonak Power Pack.

De oplader is zeer gebruiksvriendelijk. Het laden, reinigen en drogen is eenvoudig te starten met één druk op de knop aan de voorkant. De hoortoestellen zijn binnen 2 uur volledig gereinigd en gedroogd en na 3 uur volledig opgeladen.

De Phonak Charge and Care is geschikt voor alle oplaadbare Phonak Audéo Paradise en Phonak Audéo Marvel hoortoestellen.

Phonak ActiveVent receiver

De nieuwe Phonak receivers zijn onder de naam Phonak ActiveVent op de markt geïntroduceerd. De innovatieve receiver kan namelijk automatisch open en dicht gezet worden. Het technologische platform in de hoortoestellen detecteren de omgeving en situatie van de drager. De hoortoestellen sturen het open en dichtgaan van de ActiveVent receivers aan.

Een open doorgang (venting) geeft voordelen in comfort, normale situaties en voorziet in een fijn eigen stemgeluid. Een open venting zorgt ervoor dat geluiden beter ontvangen worden. In rumoerige of complexe situaties is een open venting minder geschikt. Er komen te veel geluiden binnen, waardoor de focus op de gesprekspartner moeilijker te behouden is.

Een gesloten venting is juist wel geschikt voor de rumoerige en complexere luistersituaties. Gesprekspartners kunnen beter worden verstaan en de focus kan makkelijker worden behouden. Ook is het telefoneren en luisteren naar muziek beter in de gesloten venting. Geluiden kunnen het oor moeilijker verlaten, waardoor de kwaliteit gewaarborgd wordt.

De ActiveVent receiver wordt geleverd met een titanium dome (slimtip). De keuze van Phonak om titanium te gebruiken is, omdat het materiaal dunner is dan acryl en zo meer ruimte bespaard in de gehoorgang. De receiver valt wat groter uit dan een standaard receiver. 

De ActiveVent receivers zijn tot op heden enkel beschikbaar voor de oplaadbare Phonak Audéo Paradise hoortoestellen.

Wil u als eerste de nieuwe oplader of receivers gebruiken? Bestel ze eenvoudig en snel op onze website.

Geschreven op: 24/08/2021
Delen:
  • Bel mij terug

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.

Meer nieuws

Oticon introduceert een nieuwe variant van de Oticon More en een CROS-hoortoestel

Oticon introduceert een nieuwe variant van de Oticon More en een CROS-hoortoestel

Oticon breidt hun productportfolio uit; een nieuwe variant binnen de Oticon More productfamilie en een nieuwe CROS-hoortoestel. De nieuwe hoortoestell

Lees meer
Onze ambulant audicien Boelo geniet elke dag van zijn werk!

Onze ambulant audicien Boelo geniet elke dag van zijn werk!

Boelo geniet elke dag weer van zijn werk als ambulant audicien: 'Mij krijg je niet meer de winkel in!' Als ambulant audicien ziet elke dag er anders

Lees meer
Phonak Audéo Life; het eerste waterdichte oplaadbare hoortoestel

Phonak Audéo Life; het eerste waterdichte oplaadbare hoortoestel

Op woensdag 30 augustus 2021 bracht Phonak het bericht naar buiten dat zij een innovatief hoortoestel op de markt gaan brengen. Het hoortoestel zal Ph

Lees meer
De nieuwe oplader en innovatie receiver van Phonak

De nieuwe oplader en innovatie receiver van Phonak

Phonak lanceert in augustus 2021 twee nieuwe producten; een alles-in-één-oplader en een innovatieve receiver. In dit artikel vertellen w

Lees meer

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Betaal op factuur na 60 dagen uitproberen

 

x

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.