Het nieuwste accessoire van Phonak: Roger On

De Phonak Roger On is de nieuwste microfoon van Phonak. Het moet de vervanger worden van de populaire Roger Pen. De microfoon is speciaal ontwikkeld om gesprekken te voeren in alle omstandigheden, vooral met rumoer en over langere afstanden. De Roger On is beschikbaar in twee kleuren; Champagne en Graphite Gray. De keuze in kleur op accessoires is iets wat we nog niet vaak gezien hebben. Wellicht is dit iets nieuws wat in de toekomst steeds vaker gaat voorkomen.

Phonak Roger On

De Roger On is gemaakt om elke dag, waar dan ook, te gebruiken. Omgevingen zoals het werk, school of verjaardagen zullen geen hinder vormen voor het gebruik van de microfoon. De Roger On schakelt automatisch tussen verschillende microfoonstanden. Het apparaat kan namelijk op drie manieren gebruikt en gedragen worden, namelijk: op tafel, op de kleding of in de hand. Hierop wordt de microfoon aangepast.

Phonak voorziet de Roger On met een eigen benaming van de techniek: “MultiBeam-technologie 2.0”. Met deze technologie wordt de richting waar spraak vandaan komt bepaalt en selecteert de microfoon automatisch de persoon die spreekt. Dit zorgt voor een automatische ondersteuning tijdens gesprekken. Het selecteren van de persoon, die spreekt wordt mede mogelijk gemaakt door de "Interviewmodus 2.0". Achtergrondlawaai vormt geen hinder en het apparaat zoomt in op de persoon die aan het woord is.

Connectiviteit

Phonak heeft speciaal voor de Roger On een nieuwe app ontwikkeld. De app is compatibel met IOS (Apple)- en Android-apparaten. De app is te vinden in de Apple App store en Google Play Store onder de naam: “myRogerMic app”. Met deze app kunnen microfooninstellingen eenvoudig aangepast worden aan de persoonlijke voorkeuren van de drager.

De Roger On microfoon is ook aan te sluiten op een tv, computer of ander apparaat. De verbinding wordt via bluetooth tot stand gebracht. De audio wordt direct van de apparaten naar de hoortoestellen gestreamd. Hierdoor is de Roger On microfoon uitermate geschikt voor online vergaderingen. 

De Roger On microfoon is bijna met elk hoortoestel te verbinden. De Phonak Paradise hoortoestellen beschikken in ieder geval al over de meest recente Roger ontvanger. Mocht u een hoortoestel dragen van een ander merk dan Phonak, dan is het mogelijk om een losse ontvanger van Roger aan te sluiten. Een alternatief is het gebruiken van de Roger Neklus. Een universele ontvanger die kan verbinden met elk hoortoestel dat beschikt over een ringleiding (luisterspoel). De Roger On heeft een gebruiksduur van 8 uur bij Phonak hoortoestellen met een Roger ontvanger. Andere merken hebben een gebruiksduur van 6 uur.

De Phonak Roger On is via onze website direct te bestellen.

Geschreven op: 12/07/2021
Delen:
  • Bel mij terug

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.

Meer nieuws

Onze ambulant audicien Boelo geniet elke dag van zijn werk!

Onze ambulant audicien Boelo geniet elke dag van zijn werk!

Boelo geniet elke dag weer van zijn werk als ambulant audicien: 'Mij krijg je niet meer de winkel in!' Als ambulant audicien ziet elke dag er anders

Lees meer
Phonak Audéo Life; het eerste waterdichte oplaadbare hoortoestel

Phonak Audéo Life; het eerste waterdichte oplaadbare hoortoestel

Op woensdag 30 augustus 2021 bracht Phonak het bericht naar buiten dat zij een innovatief hoortoestel op de markt gaan brengen. Het hoortoestel zal Ph

Lees meer
De nieuwe oplader en innovatie receiver van Phonak

De nieuwe oplader en innovatie receiver van Phonak

Phonak lanceert in augustus 2021 twee nieuwe producten; een alles-in-één-oplader en een innovatieve receiver. In dit artikel vertellen w

Lees meer
Het nieuwste accessoire van Phonak: Roger On

Het nieuwste accessoire van Phonak: Roger On

De Phonak Roger On is de nieuwste microfoon van Phonak. Het moet de vervanger worden van de populaire Roger Pen. De microfoon is speciaal ontwikkeld o

Lees meer

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Betaal op factuur na 60 dagen uitproberen

 

x

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.