Lancering: Starkey Livio Edge AI & Livio Edge AI Custom oplaadbaar

In januari 2020 is al eerder een artikel geschreven over de bekendmaking van de nieuwe Starkey Livio Edge AI. Er was op dat moment weinig informatie over de beschikbaarheid en de (nieuwe) functies van deze hoortoestellen. Gelukkig is er goed nieuws! Recent hebben wij meer informatie ontvangen over de beschikbaarheid en de functies van de nieuwe Starkey hoortoestellen: de Livio Edge AI en de Livio Edge AI Custom Made Oplaadbaar.

Starkey Livio Edge AI
De Livio Edge AI-hoortoestellen beschikken over de bekende AI-technologie die eerder is gebruikt in de Livio toestellen. Deze technologie meet de fysieke en mentale gezondheid van de hoortoesteldrager. Deze technologie biedt enkele handige functies, waaronder de valdetectie met alarmering. Deze functie is in staat om een val te kunnen detecteren. Vervolgens zal het direct een sms-bericht naar de 3 belangrijkste personen uit uw omgeving versturen. Naast de bekende AI-technologie voegt Starkey de nieuwe: 'Edge modus' toe. Deze functie kan met twee tikjes op het hoortoestel geactiveerd worden. Het hoortoestel begint met een Kunstmatige Intelligentie analyse en maakt split-second aanpassingen om de spraakverstaanbaarheid in elke situatie te verbeteren.
De Livio Edge AI beschikt ook over: 'Voice Command'. Deze nieuwe functie biedt de drager de mogelijkheid om het hoortoestel volledig te bedienen, door ingesproken commando's. Het toestel is zelfs in staat om te kunnen reageren op deze commando's. Mocht u het handig vinden kan het toestel u ook herinneren aan de dagelijkse taken, zoals het nemen van uw medicijnen.

Starkey Livio Edge AI Custom Made oplaadbaar
De Starkey Livio Edge AI Custom Made is het eerste oplaadbare in-het-oor hoortoestel op de hoorzorgmarkt. Het toestel beschikt over een oplaadbare Lithium-ion accu. Deze accu heeft een gebruiksduur van 23 uur voor alleen horen. Mocht u vaak streamen dan houdt de accu het 4 uur vol. Het opladen van deze accu is snel gebeurd, namelijk 3,5 uur. Het Custom-model beschikt net als het RIC-model over de AI-technologie en de Edge modus met valdetectie, alarmering, virtual assistant en het live vertalen van 27 talen. De Livio Edge AI Custom is ook het eerste in-het-oor hoortoestel met Bluetooth connectiviteit voor zowel iPhone als Android. 

Nieuwe Thrive app functies 
De Balans App
De Balans App is een handige aanvulling op de bestaande AI-technologie. Deze app moet de hoortoesteldrager meer balans, stabiliteit en kracht bieden met thuisoefeningen. De app volgt precies alle bewegingen via sensoren in de hoortoestellen en is zelfs in staat om feedback te kunnen geven op de uitvoering van de oefeningen. Deze app is onderdeel van de bestaande Thrive app.

ThriveCare App
ThriveCare is een aparte app die functioneert naast de bestaande Thrive app. ThriveCare zorgt ervoor dat nuttige informatie dagelijks naar uw geselecteerde zorgverleners of familieleden wordt gestuurd. Op deze manier krijgen zij een goed inzicht in uw fysieke activiteit en sociale betrokkenheid. De Starkey Livio Edge AI kan echt beschouwd worden als een bewaker van de fysieke en mentale conditie van de hoortoesteldrager.

De Starkey Livio Edge AI en Livio Edge AI Custom Made oplaadbaar zullen beschikbaar zijn in mei 2020. OogvoorOren.nl zal de eerste zijn binnen de hoorzorgmarkt die deze hoortoestellen kan aanbieden.

Geschreven op: 17/03/2020
Delen:
  • Bel mij terug

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.

Meer nieuws

Het nieuwste hoortoestel van Bernafon; Bernafon Alpha

Het nieuwste hoortoestel van Bernafon; Bernafon Alpha

Op 18 januari 2021 heeft Bernafon via een online event zijn nieuwste hoortoestel gelanceerd; Bernafon Alpha. Geïnspireerd door dieren. Een hoorto

Lees meer
Consumentenreview: Starkey Livio Edge AI

Consumentenreview: Starkey Livio Edge AI

De eerste onafhankelijke consumentenreview in video is op 29 december gelanceerd. In deze 6-minuten durende video vertelt Janneke Roozen, van HoorStyl

Lees meer
Het nieuwste hoortoestel van Oticon; Oticon More

Het nieuwste hoortoestel van Oticon; Oticon More

Op 30 november 2020 heeft Oticon aangekondigd een nieuw hoortoestel te lanceren; Oticon More. Een hoortoestel qua design gelijk aan de Oticon Opn S ho

Lees meer
Starkey lanceert de Starkey Livio BTE R

Starkey lanceert de Starkey Livio BTE R

Het nieuwste hoortoestel van Starkey; de Starkey Livio BTE R. Het kleinste en krachtigste achter-het-oor (AHO) hoortoestel van Starkey en de wereld. H

Lees meer

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Betaal op factuur na 60 dagen uitproberen

 

x

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.