Nieuwe Oplaadbare hoortoestellen van ReSound en Interton met vergoeding

GN ReSound lanceert zijn nieuwste hoortoestellen in de zorgcategorieën; de ReSound Key en Interton Move. De lancering bevat RIC-, BTE- en IHO-hoortoestellen, beschikbaar in categorie 1 tot en met 5. Hieronder de belangrijkste functies van de ReSound Key en Interton Move hoortoestellen:

ReSound Key

ReSound speelt met zijn nieuwste hoortoestellen in op het verbeteren van de gehoorervaring, elke dag, in elke situatie. Door de ingebouwde techniek kost het de drager minder inspanning om omgevingsgeluiden te herkennen en horen. De geluiden moeten zo natuurlijk mogelijk binnenkomen. ReSound noemt dit: “Organic Hearing”. De technologie stelt de drager in staat om gesprekken op ieder moment en in elke situatie bij te wonen. Het hoortoestel staat bekend om zijn goede geluidskwaliteit. 

Het streamen van geluid kan direct via compatibele Apple- en Android-apparaten. Het streamen gebeurt via bluetooth. De bluetooth-verbinding is efficiënt en verbruikt door technologie zo min mogelijk batterijcapaciteit. Daarnaast zijn de hoortoestellen online in- en bij te stellen, via remote care. Onze audiciens kunnen via een digitale afspraak in gaan op uw digitale verzoeken en vanuit onze vestigingen de hoortoestellen naar uw wens aanpassen. Dit gebeurt via de ReSound Smart 3D App en de smartphone van de gebruiker.

Het design van de ReSound Key is vergelijkbaar met de ReSound Ligo hoortoestellen. Dit geldt voor alle varianten. De ReSound Key bevat ook een oplaadbare RIC-variant. De oplaadbare hoortoestellen zijn eenvoudig op te laden met de nieuwe desktop oplader of de premium oplader. Eén oplaadbeurt is goed voor 30 uur horen. De premium oplader beschikt over een eigen accu en is op te laden via de netstroom. Dit zorgt ervoor dat een opgeladen premium oplader ook de hoortoestellen onderweg maximaal drie keer volledig kan opladen. Daarnaast kan het hoortoestel ook verbonden worden met diverse andere ReSound accessoires, zoals een TV-streamer of een externe microfoon.

Interton Move

De Interton Move hoortoestellen zijn ontworpen om de drager te ondersteunen tijdens het dagelijkse leven. De hoortoestellen voorzien in een heldere geluidskwaliteit, hedendaagse connectiviteit en oplaadbaarheid. 

Door het leveren van heldere geluidskwaliteit is het mogelijk om in uitdagende luistersituaties gesprekken te voeren, zonder daarbij te veel inspanning te leveren. De achtergrondgeluiden van een druk restaurant of de wind van buiten worden in gesprekken onderdrukt. De stem van de gesprekspartner komt naar voren en zorgt voor een makkelijk te voeren gesprek.

Ook de Interton Move beschikt over een oplaadbare variant. Het oplaadbare hoortoestel is op te laden met de Interton oplader. Eén oplaadbeurt is goed voor 30 uur energie. Binnen drie uur is de batterij volledig opgeladen. De Interton Move hoortoestellen kunnen daarnaast direct verbonden worden met compatibele Apple- en Android-apparaten. Het streamen van muziek en telefoongesprekken wordt direct van de telefoon naar de hoortoestellen gestuurd. Daarnaast kunnen de hoortoestellen verbonden worden met de Interton Sound App. In deze App kan de drager handmatig instellingen voor de juiste situaties doorvoeren. Ook is het koppelen van diverse Interton accessoires mogelijk.

Wilt u de eerste zijn die de ReSound Key of de Interton Move hoortoestellen vrijblijvend kan uitproberen? Neem dan hier contact met ons op.

 

Geschreven op: 30/06/2021
Delen:
  • Bel mij terug

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.

Meer nieuws

Het nieuwste accessoire van Phonak: Roger On

Het nieuwste accessoire van Phonak: Roger On

De Phonak Roger On is de nieuwste microfoon van Phonak. Het moet de vervanger worden van de populaire Roger Pen. De microfoon is speciaal ontwikkeld o

Lees meer
Coselgi Mojo; oplaadbare hoortoestellen binnen de vergoedingen

Coselgi Mojo; oplaadbare hoortoestellen binnen de vergoedingen

Coselgi heeft recent zijn nieuwste productfamilie gelanceerd; de Coslegi Mojo. De hoortoestellen zijn oplaadbaar en komen in aanmerking voor een vergo

Lees meer
Nieuwe Oplaadbare hoortoestellen van ReSound en Interton met vergoeding

Nieuwe Oplaadbare hoortoestellen van ReSound en Interton met vergoeding

GN ReSound lanceert zijn nieuwste hoortoestellen in de zorgcategorieën; de ReSound Key en Interton Move. De lancering bevat RIC-, BTE- en IHO-hoo

Lees meer
Apple brengt software-update voor slechthorenden uit

Apple brengt software-update voor slechthorenden uit

De nieuwe software-update biedt nieuwe mogelijkheden voor slechthorende mensen. Met de update wil Apple haar apparaten toegankelijker maken voor slech

Lees meer

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Betaal op factuur na 60 dagen uitproberen

 

x

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.