Oticon introduceert een nieuwe variant van de Oticon More en een CROS-hoortoestel

Oticon breidt hun productportfolio uit; een nieuwe variant binnen de Oticon More productfamilie en een nieuwe CROS-hoortoestel. De nieuwe hoortoestellen heten: Oticon More miniRITE T en Oticon CROS PX. Wat deze nieuwe apparaten toevoegen, leest u in deze blog. 

Oticon More miniRITE T

De nieuwe Oticon More miniRITE T onderscheidt zich van de More miniRITE R, door gebruik te maken van gewone 312-batterijen en is dus niet oplaadbaar. Ondanks dat het toestel gebruik maakt van gewone batterijen, beschikt het vrijwel over dezelfde technologische functies als de oplaadbare variant. Oticon wil met deze productintroductie inspelen op de mensen die de voorkeur hebben voor een batterij-variant en toch willen genieten van de nieuwste technologie. Zo geeft het DNN (Deep Neural Network) de drager toegang tot alle relevante geluiden en ondersteunt het de hersenen bij het begrijpen van deze geluiden. De DNN-technologie kan meer dan 12 miljoen geluiden herkennen! Ook beschikt het over een ringleiding en directe bluetooth streaming met Apple- en Android-apparaten.

De Oticon More miniRITE T hoortoestellen zijn vanaf heden bij ons beschikbaar en te bekijken op de website.

Verbeterde muziekervaring
De Oticon MyMusic is een speciaal muziekprogramma beschikbaar voor alle Oticon More hoortoestellen. Het programma moet muziekliefhebbers een verbeterde luisterervaring bieden. De technologie vangt de unieke geluiden van muziek op en zorgt voor een kristalhelder geluidskwaliteit bij het luisteren. 

Oticon CROS PX

Het nieuwste CROS-hoortoestel van Oticon is geschikt voor eenzijdige slechthorendheid. Maar wat doet zo’n CROS-hoortoestel nou precies?

Een CROS-hoortoestel bestaat uit twee delen: een zender met een microfoon die het geluid draadloos van het slechthorende oor naar het betere oor overbrengt en een hoortoestel dat het geluid van de zender opvangt en in uw betere oor afspeelt.

De Oticon CROS PX is het eerste oplaadbare CROS-hoortoestel van Oticon. De vernieuwde technologie zorgt voor een betere geluidservaring en beschikt over “dual streaming”. Dit betekent dat gebruikers tv of muziek kunnen streamen terwijl ze een gesprek met iemand voeren.

De CROS PX is compatibel met alle Oticon More hoortoestellen. Ook dit toestel is binnenkort beschikbaar op onze website.

Wilt u de eerste zijn om de nieuwe Oticon hoortoestellen uit te proberen? Neem dan contact met ons op.

Geschreven op: 08/09/2021
Delen:
  • Bel 085 - 486 3743

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.

Meer nieuws

Signia's nieuwste hoortoestel: Signia Styletto AX

Signia's nieuwste hoortoestel: Signia Styletto AX

De Signia Styletto hoortoestellen staan bekend om hun stijlvolle design. Signia heeft zelfs een prijs gewonnen voor het unieke design. De nieuwe Style

Lees meer
Signia breidt het AX-platform uit met de Signia Insio AX

Signia breidt het AX-platform uit met de Signia Insio AX

Signia breidt het productfolio van het AX-platform uit met een in-het-oor (IHO) hoortoestel; Signia Insio Charge&Go AX. Ze noemen dit ook wel een

Lees meer
Oticon introduceert een nieuwe variant van de Oticon More en een CROS-hoortoestel

Oticon introduceert een nieuwe variant van de Oticon More en een CROS-hoortoestel

Oticon breidt hun productportfolio uit; een nieuwe variant binnen de Oticon More productfamilie en een nieuwe CROS-hoortoestel. De nieuwe hoortoestell

Lees meer
Onze ambulant audicien Boelo geniet elke dag van zijn werk!

Onze ambulant audicien Boelo geniet elke dag van zijn werk!

Boelo geniet elke dag weer van zijn werk als ambulant audicien: 'Mij krijg je niet meer de winkel in!' Als ambulant audicien ziet elke dag er anders

Lees meer

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Betaal op factuur na 60 dagen uitproberen

 

x

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.