Oticon lanceert de Oticon Ruby en Oticon Geno

Oticon lanceert de Oticon Ruby en Oticon Geno

Oticon Ruby

De Oticon Ruby hoortoestellen zullen worden geïndexeerd in categorie 4 en 5. De Ruby is namelijk beschikbaar in twee tech-levels; de Ruby 2 (4) en de Ruby 1 (5). De Ruby hoortoestellen komen in aanmerking voor een vergoeding bij de zorgverzekeraars in Nederland.

De Ruby levert volgens Oticon het beste geluidskwaliteit binnen de categorie-hoortoestellen van Oticon. Om de beste geluidskwaliteit te waarborgen, voegt Oticon een nieuwe technologie toe aan de Ruby; het SuperShield Feedbackmanagementsysteem. Dit systeem voorkomt fluiten en feedback, voordat het zich voordoet. Klinkt cool! De oplaadbare variant van de Ruby onderscheid zichzelf van de andere modellen; niet alleen vanwege de oplaadbaarheid, maar ook de korte oplaadduur. Een lege accu is namelijk binnen drie uur volledig opgeladen voor één hele dag! Mocht drie uur nu net te lang zijn, dan kan de lithium-ion accu bij 30 minuten laadtijd voor zes uur mee. De Ruby hoortoestellen zijn eigenlijk de opvolgers van de bekende Oticon Opn 3 en de Oticon Siya 1 toestellen.

De Ruby is eenvoudig te verbinden met de Oticon 3.0 accessoires en de Oticon ON app. De toestellen zijn beschikbaar in 5 kleuren, hierdoor is er vast en zeker wel één kleur die bij uw persoonlijke voorkeur past!

Varianten Oticon Ruby

Oticon Geno

De Oticon Geno hoortoestellen worden geïndexeerd in de categorieën 2 en 3. Ook de Geno is beschikbaar in twee tech-levels; De Geno 2 (2) en de Geno 1 (3). De Geno hoortoestellen komen in aanmerking voor een vergoeding bij de Nederlandse zorgverzekeraars. De Geno wordt de opvolger van de Oticon Siya 2 hoortoestellen.

De Oticon Geno is een geavanceerde lijn binnen de basiscategorie. De toestellen beschikken over redelijk wat techniek, die de geluidskwaliteit en het spraakverstaan verbeteren. Deze geluidskwaliteit wordt geleverd door een Quad-core signaalverwerkingschip die in de Geno toestellen verwerkt zit. Daarnaast beschikt de Geno over veelzijdige aanpasopties. Door de vele opties kan de Geno nauwkeurig worden aangepast op de behoefte van de drager. Dit laat het hoortoestel ook zien in de 'Free Focus-technologie'. De Free Focus bestaat uit vier directionele standen, waaruit de drager kan kiezen en waar hij zich op dat moment op wil focussen. De vier modi; Opti omni (bijna 360 graden), Split Focus (meerdere sprekers), Full Focus (één-op-één gesprekken) en Full Focus + Lage frequentie. Ook wordt de feedback en het fluiten van het hoortoestel verminderd met de Geno Feedback Shield.

De Geno hoortoestellen kunnen worden verbonden met de Oticon Connectline accessoires en de Connectline app die te downloaden is in zowel de App Store van Apple als de Google Play Store.

Varianten Oticon Geno

Wilt u de eerste zijn die deze nieuwe hoortoestellen kan uitproberen? Neem dan contact met ons op!

      9.6 uit 50 reviews

Fijn bedrijf.

Lees meer

      9.4 uit 69 reviews

professioneel

Lees meer

      10.0 uit 1 reviews

Geweldige hoorervaring, zeker in drukke omgeving.

Lees meer

      9.4 uit 1938 reviews Lees ze allemaal