Oticon lanceert de Oticon Ruby en Oticon Geno

De Oticon Ruby (categorie 4 & 5) en Oticon Geno (categorie 2 & 3) zijn twee nieuwe productfamilies die Oticon medio september 2020 heeft gelanceerd. Beiden families komen in aanmerking voor een vergoeding van de Nederlandse zorgverzekeraars. Aan het design van de hoortoestellen veranderd vrijwel niks. Het design blijft gelijk aan die van de Oticon Opn (S) en de Oticon Siya toestellen.

Oticon Ruby

De Oticon Ruby hoortoestellen zullen worden geïndexeerd in categorie 4 en 5. De Ruby is namelijk beschikbaar in twee tech-levels; de Ruby 2 (4) en de Ruby 1 (5). De Ruby hoortoestellen komen in aanmerking voor een vergoeding bij de zorgverzekeraars in Nederland.

De Ruby levert volgens Oticon het beste geluidskwaliteit binnen de categorie-hoortoestellen van Oticon. Om de beste geluidskwaliteit te waarborgen, voegt Oticon een nieuwe technologie toe aan de Ruby; het SuperShield Feedbackmanagementsysteem. Dit systeem voorkomt fluiten en feedback, voordat het zich voordoet. Klinkt cool! De oplaadbare variant van de Ruby onderscheid zichzelf van de andere modellen; niet alleen vanwege de oplaadbaarheid, maar ook de korte oplaadduur. Een lege accu is namelijk binnen drie uur volledig opgeladen voor één hele dag! Mocht drie uur nu net te lang zijn, dan kan de lithium-ion accu bij 30 minuten laadtijd voor zes uur mee. De Ruby hoortoestellen zijn eigenlijk de opvolgers van de bekende Oticon Opn 3 en de Oticon Siya 1 toestellen.

De Ruby is eenvoudig te verbinden met de Oticon 3.0 accessoires en de Oticon ON app. De toestellen zijn beschikbaar in 5 kleuren, hierdoor is er vast en zeker wel één kleur die bij uw persoonlijke voorkeur past!

Varianten Oticon Ruby

Oticon Geno

De Oticon Geno hoortoestellen worden geïndexeerd in de categorieën 2 en 3. Ook de Geno is beschikbaar in twee tech-levels; De Geno 2 (2) en de Geno 1 (3). De Geno hoortoestellen komen in aanmerking voor een vergoeding bij de Nederlandse zorgverzekeraars. De Geno wordt de opvolger van de Oticon Siya 2 hoortoestellen.

De Oticon Geno is een geavanceerde lijn binnen de basiscategorie. De toestellen beschikken over redelijk wat techniek, die de geluidskwaliteit en het spraakverstaan verbeteren. Deze geluidskwaliteit wordt geleverd door een Quad-core signaalverwerkingschip die in de Geno toestellen verwerkt zit. Daarnaast beschikt de Geno over veelzijdige aanpasopties. Door de vele opties kan de Geno nauwkeurig worden aangepast op de behoefte van de drager. Dit laat het hoortoestel ook zien in de 'Free Focus-technologie'. De Free Focus bestaat uit vier directionele standen, waaruit de drager kan kiezen en waar hij zich op dat moment op wil focussen. De vier modi; Opti omni (bijna 360 graden), Split Focus (meerdere sprekers), Full Focus (één-op-één gesprekken) en Full Focus + Lage frequentie. Ook wordt de feedback en het fluiten van het hoortoestel verminderd met de Geno Feedback Shield.

De Geno hoortoestellen kunnen worden verbonden met de Oticon Connectline accessoires en de Connectline app die te downloaden is in zowel de App Store van Apple als de Google Play Store.

Varianten Oticon Geno

Wilt u de eerste zijn die deze nieuwe hoortoestellen kan uitproberen? Neem dan contact met ons op!

Geschreven op: 04/09/2020
Delen:
  • Bel mij terug

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.

Meer nieuws

Oticon introduceert een nieuwe variant van de Oticon More en een CROS-hoortoestel

Oticon introduceert een nieuwe variant van de Oticon More en een CROS-hoortoestel

Oticon breidt hun productportfolio uit; een nieuwe variant binnen de Oticon More productfamilie en een nieuwe CROS-hoortoestel. De nieuwe hoortoestell

Lees meer
Onze ambulant audicien Boelo geniet elke dag van zijn werk!

Onze ambulant audicien Boelo geniet elke dag van zijn werk!

Boelo geniet elke dag weer van zijn werk als ambulant audicien: 'Mij krijg je niet meer de winkel in!' Als ambulant audicien ziet elke dag er anders

Lees meer
Phonak Audéo Life; het eerste waterdichte oplaadbare hoortoestel

Phonak Audéo Life; het eerste waterdichte oplaadbare hoortoestel

Op woensdag 30 augustus 2021 bracht Phonak het bericht naar buiten dat zij een innovatief hoortoestel op de markt gaan brengen. Het hoortoestel zal Ph

Lees meer
De nieuwe oplader en innovatie receiver van Phonak

De nieuwe oplader en innovatie receiver van Phonak

Phonak lanceert in augustus 2021 twee nieuwe producten; een alles-in-één-oplader en een innovatieve receiver. In dit artikel vertellen w

Lees meer

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Betaal op factuur na 60 dagen uitproberen

 

x

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.