Phonak Paradise beschikbaar voor ernstige tot zeer ernstige gehoorverliezen

Op vrijdag 26 februari 2021 zal Phonak haar nieuwe achter-het-oor (AHO) hoortoestellen lanceren; Phonak Naida P-UP en de Phonak Naida P-PR. Het is de eerste keer dat Phonak de Paradise-technologie overbrengt naar andere modellen. Beide toestellen zullen beschikbaar zijn in vier tech-levels: P90, P70, P50 en P30, met de P90 als topmodel. De toestellen wijken op het gebied van design niet af van hen voorgangers. Wel zijn de hoortoestellen in afmeting groter dan andere modellen, vanwege het feit dat het AHO-hoortoestellen zijn en de UP-variant beschikt over een 675-batterij.

Phonak Naida P-UP

De Phonak Naida P-UP is geschikt voor de ernstige tot zeer ernstige gehoorverliezen. Het toestel is voorzien van de Paradise-technologie en levert dan ook grotendeels al deze functies net als de eerder geintroduceerde RIC-modellen. De "P" in de naam staat voor Paradise en de letters "UP" voor Ultra Power.

Het Paradise platform biedt interessante mogelijkheden voor de drager. Zo is er een speciale optie dat zich focust om zachte spraak (werkt ook met mondkapje) beter verstaanbaar te maken. Dit noemen ze bij Phonak: "Speech Enhancer". Daarnaast beschikt het hoortoestel over een eigen-ontwikkelde chip van Phonak: "PRISM". Deze chip zorgt ervoor dat alle mogelijke bluetooth apparaten direct met de hoortoestellen kunnen worden verbonden en geluid kunnen streamen. Bij Phonak noemen zij dit "Made for All" (MFA). Uw Android en Apple apparaten kunnen moeiteloos verbonden worden, zonder tussenkomst van een accessoire. Ook het wisselen tussen deze verschillende apparaten zonder het eerst losskoppelen en opnieuw verbinden is erg handig en scheelt tijd en moeite. Toch ontbreken er een aantal functies bij de Naida P-UP ten opzichte van zijn oplaadbare broertje, zoals de tap control en de bewegingssensoren.

Phonak Naida P-PR

De Phonak Naida P-PR is de oplaadbare variant van de nieuwe Naida x Paradise serie. Het toestel is geschikt voor de gemiddelde tot ernstige gehoorverliezen. De letters "PR" staan voor Power Rechargeable. De lithium-ion accu is met de Phonak BTE/RIC charger binnen 3 uur volledig opgeladen en heeft een accuduur van 16 uur bij 4 uur streamen.

De Phonak Naida P-PR heeft eigenlijk alle functies die de Naida P-UP ook heeft, maar dan net een klein beetje meer. De Naida P-PR beschikt over Tap Control. Een functie waarmee de Google Assistent of Siri via de smartphone verbonden kan worden. Middels een enkele tik of dubbele tik kunnen eenvoudig commando's worden gegeven aan het hoortoestel en de digitale assistenten. Daarnaast heeft het toestel ook geïntegreerde bewegingssensoren. Deze sensoren detecteren beweging van de drager en richten vervolgens de microfoons op de kant waar zij spraak detecteren. Op deze manier is de drager op elke situatie voorbereid.

MyPhonak App en accessoires

De MyPhonak App is compatibel met zowel Android als Apple iPhone gebruikers en zijn te downloaden in de Goolge Play Store en Apple App Store. Met de app kan de drager zelfstandig geluidsinstellingen of andere voorkeuren aanpassen. De app geeft de mogelijkheid om deze gegevens te delen met de audicien, zodat de audicien feedback kan geven op deze instellingen. Daarentegen helpt het de audicien ook om tijdens een RemoteCare-sessie (online aanpassen hoortoestellen) bepaalde instellingen beter af te stemmen op de wensen en behoeften van de drager.

Beide Naida Paradise hoortoestellen kunnen verbonden worden met de bekende Phonak hoortoestelaccessoires zoals de TV-Connector of Remote Control. Ook zijn de Roger microfoons compatibel met deze toestellen en kunnen direct gekoppeld worden. Alle mogelijke accessoires zijn terug te vinden bij de specifieke productpagina's. Phonak heeft uitgebracht dat zij in juni 2021 een nieuwe Roger microfoon zullen lanceren. We houden jullie hierover zeker op de hoogte. :)

Wilt u de eerste zijn die deze hoortoestellen kan uitproberen? Neem dan hier contact met ons op.

Geschreven op: 24/02/2021
Delen:
  • Bel 085 - 486 3743

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.

Meer nieuws

Apple brengt software-update voor slechthorenden uit

Apple brengt software-update voor slechthorenden uit

De nieuwe software-update biedt nieuwe mogelijkheden voor slechthorende mensen. Met de update wil Apple haar apparaten toegankelijker maken voor slech

Lees meer
Het nieuwste platform van Signia: Signia Augmented Xperience

Het nieuwste platform van Signia: Signia Augmented Xperience

Signia lanceert op 4 mei 2021 wereldwijd haar nieuwste platform; Augmented Xperience (AX). Deze lancering bevat drie nieuwe hoortoestellen, uitgerust

Lees meer
Signia introduceert de Signia Active Pro

Signia introduceert de Signia Active Pro

Signia introduceert deSignia Active Pro; oplaadbare oordoppen met audiologische techniek. Geschikt voor het afspelen van audio in hoge geluidskw

Lees meer
Vijf oplaadbare hoortoestellen met vergoeding

Vijf oplaadbare hoortoestellen met vergoeding

Elk jaar worden er nieuwe hoortoestellen gelanceerd, zowel in devrije marktals binnen devijf categorieën binnen de vergoedingen

Lees meer

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Betaal op factuur na 60 dagen uitproberen

 

x

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.