Starkey lanceert de Starkey Livio BTE R

Het nieuwste hoortoestel van Starkey; de Starkey Livio BTE R. Het kleinste en krachtigste achter-het-oor (AHO) hoortoestel van Starkey en de wereld. Het hoortoestel is 2 november 2020 gelanceerd en nu beschikbaar bij Oogvoororen.nl. De Livio BTE R is er in verschillende varianten, namelijk met Edge modus en de bekende AI-technologie (kunstmatige intelligentie), maar ook zonder deze technologische toevoegingen. Hierdoor komt de Livio BTE R zowel uit in de vrij markt categorie als in de zorgcategorieën met haar lagere tech-levels. Onderaan de pagina staat een duidelijk overzicht van de indeling. Het design van de Livio BTE R blijft gelijkwaardig aan de eerder geïntroduceerde Livio BTE-hoortoestellen, alhoewel is deze de oplaadbare variant zeker wat kleiner dan zijn voorgangers.

Starkey Livio Edge AI 2400 BTE R

Het topmodel van de nieuwe Livio BTE R-serie. Het toestel draait op het bekende Thrive platform, wat in alle Livio hoortoestellen is geïntegreerd. Het hoortoestel beschikt over de Edge modus en kunstmatige intelligentie. Door de Edge modus te activeren, zal het hoortoestel een eenmalige boost krijgen om uitstekend te horen binnen de meest uitdagende luistersituaties. Een minpuntje; de instelling is eenmalig in te zetten tijdens een uitdagende luistersituatie, maar niet mogelijk om te behouden als vaste instelling. Ook is het niet mogelijk om terug te kijken in de data, wat deze Edge modus voor interessante veranderingen brengt tijdens het activeren.

De Artificial Intelligence (AI) in het hoortoestel zorgt voor bepaalde zaken, zoals het volgen van de dagelijkse activiteit van de mentale en fysieke gezondheid, maar ook een zelfcheck om te controleren of de onderhoudsonderdelen nog optimaal werken. Het detecteren van een val of het live vertalen van de Nederlandse taal naar het Duits vormt ook geen probleem voor de Livio BTE R, met dank aan de kunstmatige intelligentie.

Naast de bekende technologische functies, brengt Starkey ook een aantal nieuwe functies met de lancering. Voor het topmodel komt Starkey met een premium tinnitus programma genaamd: "Multiflex Tinnitus Pro". En misschien wel de meest indrukwekkende functie; het nieuwe IntelliVoice. Met IntelliVoice wordt de microfoon van je Apple iPhone ingeschakeld samen met het hoortoestel. Deze extra microfoon zorgt dat er meer geluid wordt opgevangen en geïsoleerd. IntelliVoice is eigenlijk een spraakverbeterende functie in combinatie met de AI-technologie, bedoeld voor mensen met een gemiddeld gehoorverlies van 50 dB of hoger. Echter is IntelliVoice enkel beschikbaar voor Apple iPhone smartphones (IOS) en 'nog' niet voor Android. Klik hier voor een video, om te zien hoe IntelliVoice precies werkt en hoe het in te stellen is bij uw hoortoestel.

Ook kan het hoortoestel met de stem bediend worden, via de stembediening en is het mogelijk om de smartphone terug te vinden met de functie: "Vind mijn telefoon".

Overzicht Livio BTE R hoortoestellen

De Starkey Livio Edge AI 2400 BTE R is het absolute topmodel van de nieuwe productfamilie en beschikt over de meest uitgebreide en premium functies. De andere geavanceerde modellen uit de productfamilie zullen niet over alle functies en technologie beschikken als het topmodel. Vandaar dat sommige modellen ook binnen de zorgcategorieën vallen van de Nederlandse zorgverzekeraars. Hieronder een overzicht van de complete Livio BTE R-serie:

Alle BTE R-hoortoestellen zijn te verbinden met de zowel Android smartphones als iPhone smartphones. De bijbehorende Starkey Thrive App is te downloaden in de Google Play Store (Android) of de Apple App Store (IOS). Ook kunnen alle 2.4Ghz. Starkey hoortoestelaccessoires gekoppeld worden.

Wilt u de eerste zijn die deze nieuwe hoortoestellen kan uitproberen? Neem contact met ons op!

Geschreven op: 11/11/2020
Delen:
  • Bel mij terug

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.

Meer nieuws

Speciaal muziekprogramma voor de Bernafon Alpha

Speciaal muziekprogramma voor de Bernafon Alpha

Recent heeft Bernafon een nieuw muziekprogramma voor de Bernafon Alpha hoortoestellen geïntroduceerd. Het nieuwe muziekprogramma wordt gekoppeld

Lees meer
Signia's nieuwste hoortoestel: Signia Styletto AX

Signia's nieuwste hoortoestel: Signia Styletto AX

De Signia Styletto hoortoestellen staan bekend om hun stijlvolle design. Signia heeft zelfs een prijs gewonnen voor het unieke design. De nieuwe Style

Lees meer
Signia breidt het AX-platform uit met de Signia Insio AX

Signia breidt het AX-platform uit met de Signia Insio AX

Signia breidt het productfolio van het AX-platform uit met een in-het-oor (IHO) hoortoestel; Signia Insio Charge&Go AX. Ze noemen dit ook wel een

Lees meer
Oticon introduceert een nieuwe variant van de Oticon More en een CROS-hoortoestel

Oticon introduceert een nieuwe variant van de Oticon More en een CROS-hoortoestel

Oticon breidt hun productportfolio uit; een nieuwe variant binnen de Oticon More productfamilie en een nieuwe CROS-hoortoestel. De nieuwe hoortoestell

Lees meer

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Betaal op factuur na 60 dagen uitproberen

 

x

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.