De 6 populairste hoortoestellen van dit moment

Bent u benieuwd wat de populairste toestellen van dit moment zijn? Welke hoortoestellen worden het meest verkocht en over welke toestellen zijn klanten het meest tevreden? Dat vertellen wij u in dit artikel. Op basis van verkoopaantallen en klanttevredenheidsonderzoeken hebben we een top 6 samengesteld. Deze hoortoestellen zijn echte uitblinkers, dus misschien zit uw toekomstige hoortoestel er ook wel bij. 

In dit artikel zitten de hoortoestellen mét vergoeding en die uit de vrije markt door elkaar. Zoekt u de beste hoortoestellen per soort, ga dan naar één van de volgende twee artikelen:

Let wel: bij hoortoestellen die zonder vergoeding worden aangeschaft is vaak wél een belastingteruggave mogelijk. De genoemde prijzen na vergoeding zijn nog exclusief een eventuele aanvullende vergoeding.

Heeft u na aanleiding van dit artikel interesse gekregen in een hoortoestel? U kunt onze hoortoestellen gratis uitproberen. Bel voor vrijblijvend advies naar 085-4863743 of stuur een mailtje naar oogvoororen.nl. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan ons contactformulier in.1. ReSound LINX Quattro 9 61 Oplaadbaar - Vanaf € 1.895,- per stuk. Geen vergoeding.
De ReSound LiNX Quattro is het populairste hoortoestel van dit moment. Dat is ook niet zo gek, want het is het allereerste premium-plus hoortoestel op de markt. LiNX Quattro biedt een fantastische geluidsbeleving waarbij zachte geluiden helderder en luide geluiden voller en storingsvrij klinken. Daarnaast beschikt het toestel over een oplaadbare batterij die meer dan een dag meegaat. Via een app kan uw audicien de instellingen van uw hoortoestel op afstand aanpassen. Dat bespaart u heel wat ritjes naar de audicien! De ReSound LiNX Quattro is het allereerste hoortoestel waarbij ook Android-gebruikers gebruik kunnen maken van een directe verbinding.  Let op: dit geldt niet voor alle Android-telefoons. Dit toestel komt niet in aanmerking voor een vergoeding. De prijs is € 1895,-

> Klik hier voor alle ReSound LiNX Quattro hoortoestellen2. Audio Service Quix 8 G4 - Vanaf € 185,- per stuk na vergoeding.
De Audio Service Quix 8 4G staat op de tweede plaats in de lijst. Met dit toestel worden plotselinge geluiden - zoals een dichtvallende deur - gedempt. Geluiden die je normaal gesproken mist als je een hoortoestel draagt worden juist versterkt. Het toestel is zo klein dat deze nauwelijks zichtbaar is. Een ander voordeel is dat de gehoorgang niet volledig afgesloten wordt, waardoor stemmen normaal klinken. De instellingen van het toestel kunt u heel eenvoudig aanpassen met behulp van een app. De Quix beschikt over een CROS/biCROS functie, wat inhoudt dat het geluid van het ene oor naar het dove oor overgebracht wordt. Dit prijzen van dit toestel beginnen bij € 185,- per stuk na vergoeding.

> Klik hier voor alle Audio Service Quix hoortoestellen3. Oticon Opn S 1 miniRITE Oplaadbaar-  € 1.869,- per stuk.
De Opticon Opn S 1 miniRITE Oplaadbaar is de nummer drie van dit lijstje. Hij heeft zijn populariteit eigenlijk een klein beetje te danken aan zijn voorganger, de Oticon OPN 1, die ook altijd in dit lijstje stond. Het toestel werd zo populair omdat ze een ontzettend goede "360 graden" geluidservaring boden, in iedere willekeurige luistersituatie. U kunt daardoor spraak goed herkennen en kunt horen uit welke richting het geluid komt. De hoortoestellen zijn enorm goed in 'rumoer' te onderscheiden van spraak, zo kunt u enorm goed gesprekken blijven volgen. Dit nieuwe toestel rekent ook nog eens af van 'feedback', dat vervelende flluitende geluid wanneer de geluiden gaan 'rondzingen'. Daarnaast is deze écht oplaadbaar, met een geintegreerde Litium-ion accu. De automaat is geweldig, dus u hoeft zelf niet continu aan de knoppen te draaien, maar het hoortoestel is made-for-iPhone, dus kan wel zonder accessoire gekoppeld worden aan de smartphone, en zo muziek en telefoongesprekken streamen. Een aanrader. 

> Klik hier voor alle Oticon Opn hoortoestellen4. Oticon Siya 1 miniRite- vanaf € 172,52 per stuk na vergoeding. Vergoeding mogelijk.
De Oticon Siya was het eerste hoortoestel binnen de vergoedingen die made-for-iPhone was. U kan met dit toestel dus een directe koppeling maken met de iPhone. Op deze manier kunt u zowel muziek streamen als telefoongesprekken voeren zonder te hoeven koppelen met een accessoire. Oticon koos er met dit hoortoestel voor om geen oude hoortoestellen in de vergoedingsmarkt te zetten, maar nieuw ontwikkelde hoortoestellen toe te voegen. Ook op audiologisch vlak kan dit hoortoestel zich binnen de categorie mengen met de beste. Het is niet voor niks sinds zijn invoer een enorm populair hoortoestel. 

> Klik hier voor alle Oticon Siya hoortoestellen5. Siemens / Signia Styletto Connect Nx 7 -  € 1.794,50 per stuk.
Dit toestel staat op de vijfde plaats en dat is te danken aan zijn directe streamingopties, het unieke ontwerp en stemherkenning. Het toestel kan de eigen stem herkennen door middel van OVP (Own Voice Processing) technologie. Dit zorgt ervoor dat het toestel uw stem weer een natuurlijke klank kan geven wanneer u het toestel in heeft. Het toestel kan online op afstand door uw audicien worden aangepast. Door zijn unieke, slanke design is het toestel enorm populair. De voorganger van dit hoortoestel kon niet gekoppeld worden aan een smartphone, ook niet via een accessoire, maar deze wel en dat was genoeg voor een plekje in deze lijst. Dit toestel is draadloos te koppelen aan uw iPhone en met een accessoire via Bluetooth aan uw Android-telefoon. 

> Klik hier voor alle Siemens / Signia Pure hoortoestellen6. Oticon Nera2 Pro Ti - miniRITE - vanaf € 195,- per stuk. Vergoeding mogelijk.
Last but not least: de Oticon Nera2 Pro Ti – miniRITE. Nóg een hoortoestel van Oticon in deze top 6. De Nera is Oticons beste mid-level hoortoestel. Dit toestel beschikt wederom over een fantastische geluidsbeleving dankzij 360 graden spraakverstaan. Dit hoortoestel versterkt het geluid en zorgt tegelijkertijd voor een natuurlijkere geluidservaring. Dankzij de microfoons kunt u zich focussen op de voor u belangrijkste geluiden. Het toestel beschikt over veel aanpassingsmogelijkheden, zodat u het geluid naar uw persoonlijke voorkeur aan kunt passen. De Oticon Nera2 Pro Ti – miniRITE komt in aanmerking voor een vergoeding en is verkrijgbaar vanaf € 195,- per stuk.

> Klik hier voor alle Oticon Nera2 hoortoestellen


Een vrijblijvende proefperiode of gratis adviesgesprek
Wilt u een van bovengenoemde hoortoestellen vrijblijvend uitproberen? Of wilt u advies van een van onze audiciens?

> Klik hier om contact met ons op te nemen
Uiteraard kunt u ook bellen: (ma-vr van 09:00 – 17:00)


  • Bel mij terug

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Betaal op factuur na 60 dagen uitproberen

 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.