De 6 populairste hoortoestellen van dit moment

Bent u benieuwd wat de populairste toestellen van dit moment zijn? Welke hoortoestellen worden het meest verkocht en over welke toestellen zijn klanten het meest tevreden? Dat vertellen wij u in dit artikel. Op basis van verkoopaantallen en klanttevredenheidsonderzoeken hebben we een top 6 samengesteld. Deze hoortoestellen zijn echte uitblinkers, dus misschien zit uw toekomstige hoortoestel er ook wel bij.

Let wel: bij hoortoestellen die zonder vergoeding worden aangeschaft is vaak wél een belastingteruggave mogelijk. De genoemde prijzen na vergoeding zijn nog exclusief een eventuele aanvullende vergoeding.

Heeft u na aanleiding van dit artikel interesse gekregen in een hoortoestel? U kunt onze hoortoestellen gratis uitproberen. Bel voor vrijblijvend advies naar 085-4863743 of stuur een mailtje naar oogvoororen.nl. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan ons contactformulier in.1. ReSound LINX Quattro 9 61 Oplaadbaar - Vanaf € 1.895,- per stuk. Geen vergoeding.
De ReSound LiNX Quattro is het populairste hoortoestel van dit moment. Dat is ook niet zo gek, want het is het allereerste premium-plus hoortoestel op de markt. LiNX Quattro biedt een fantastische geluidsbeleving waarbij zachte geluiden helderder en luide geluiden voller en storingsvrij klinken. Daarnaast beschikt het toestel over een oplaadbare batterij die meer dan een dag meegaat. Via een app kan uw audicien de instellingen van uw hoortoestel op afstand aanpassen. Dat bespaart u heel wat ritjes naar de audicien! De ReSound LiNX Quattro is het allereerste hoortoestel waarbij ook Android-gebruikers gebruik kunnen maken van een directe verbinding.  Let op: dit geldt niet voor alle Android-telefoons. Dit toestel komt niet in aanmerking voor een vergoeding. De prijs is € 1895,-

> Klik hier voor alle ReSound LiNX Quattro hoortoestellen2. Audio Service Quix 8 G4 - Vanaf € 185,- per stuk na vergoeding.
De Audio Service Quix 8 4G staat op de tweede plaats in de lijst. Met dit toestel worden plotselinge geluiden - zoals een dichtvallende deur - gedempt. Geluiden die je normaal gesproken mist als je een hoortoestel draagt worden juist versterkt. Het toestel is zo klein dat deze nauwelijks zichtbaar is. Een ander voordeel is dat de gehoorgang niet volledig afgesloten wordt, waardoor stemmen normaal klinken. De instellingen van het toestel kunt u heel eenvoudig aanpassen met behulp van een app. De Quix beschikt over een CROS/biCROS functie, wat inhoudt dat het geluid van het ene oor naar het dove oor overgebracht wordt. Dit prijzen van dit toestel beginnen bij € 185,- per stuk na vergoeding.

> Klik hier voor alle Audio Service Quix hoortoestellen3. Oticon Opn 1 miniRITE - vanaf € 230,- per stuk. Vergoeding mogelijk.
De Opticon Opn 1 miniRITE heeft zijn populariteit te danken aan zijn hoogwaardige geluid. Opticon Opn hoortoestellen zijn de enige hoortoestellen die toegang geven tot een constant 360 graden geluid. Dit betekent dat u spraak kunt herkennen en kunt horen uit welke richting het geluid komt. Met de Opticon Opn 1 miniRITE kunt u onderscheid maken tussen stemmen en achtergrondgeluiden. Het toestel kan geluiden van maar liefst vier verschillende locaties herkennen. Het volume is eenvoudig met een druktoets te regelen. Dit toestel komt in aanmerking voor een vergoeding. De prijs van het hoortoestel begint bij € 230,- per stuk.

> Klik hier voor alle Oticon Opn hoortoestellen4. Phonak Audéo V70-312T - vanaf € 230,- per stuk. Vergoeding mogelijk.
De Audéo V70-312T is een hoortoestel van het kwalitatieve merk Phonak. Het toestel wordt aangedreven door de nieuwe chiptechnologie van Venture. Dankzij de snelle chip, die tweemaal de rekenkracht heeft ten opzichte van zijn voorganger, kunt u met dit toestel goed en snel luistersituaties onderscheiden in elke situatie. Storende omgevingsgeluiden worden weggefilterd. De Audéo is een duurzaam toestel dat lang meegaat. De gestroomlijnde vormgeving en het lichte, sterke materiaal zorgen ervoor dat het toestel perfect achter uw oor past. De Phonak Audéo V70-312T is vanaf € 230,- per stuk te verkrijgen. Dit hoortoestel komt in aanmerking voor een vergoeding. 

> Klik hier voor alle Phonak Audéo hoortoestellen5. Siemens / Signia Pure 312 Nx 7 - vanaf € 1495,- per stuk.
Dit toestel staat op de vijfde plaats en dat is hoogstwaarschijnlijk te danken aan zijn directe streamingopties en stemherkenning. Het toestel kan de eigen stem herkennen door middel van OVP (Own Voice Processing) technologie. Dit zorgt ervoor dat het toestel uw stem weer een natuurlijke klank kan geven wanneer u het toestel in heeft. Het toestel kan online op afstand door uw audicien worden aangepast. Vanwege zijn kleine formaat is dit toestel onopvallend achter het oor te dragen. De Siemens / Signia Pure 312 Nx 7 is draadloos te koppelen aan uw iPhone en met een accessoire via Bluetooth aan uw Android-telefoon. De Signia is vanaf € 1495,- per stuk te verkrijgen en komt niet in aanmerking voor een vergoeding.

> Klik hier voor alle Siemens / Signia Pure hoortoestellen6. Oticon Nera2 Pro Ti - miniRITE - vanaf € 195,- per stuk. Vergoeding mogelijk.
Last but not least: de Oticon Nera2 Pro Ti – miniRITE. Nóg een hoortoestel van Oticon in deze top 6. De Nera is Oticons beste mid-level hoortoestel. Dit toestel beschikt wederom over een fantastische geluidsbeleving dankzij 360 graden spraakverstaan. Dit hoortoestel versterkt het geluid en zorgt tegelijkertijd voor een natuurlijkere geluidservaring. Dankzij de microfoons kunt u zich focussen op de voor u belangrijkste geluiden. Het toestel beschikt over veel aanpassingsmogelijkheden, zodat u het geluid naar uw persoonlijke voorkeur aan kunt passen. De Oticon Nera2 Pro Ti – miniRITE komt in aanmerking voor een vergoeding en is verkrijgbaar vanaf € 195,- per stuk.

> Klik hier voor alle Oticon Nera2 hoortoestellen


Een vrijblijvende proefperiode of gratis adviesgesprek
Wilt u een van bovengenoemde hoortoestellen vrijblijvend uitproberen? Of wilt u advies van een van onze audiciens?

> Klik hier om contact met ons op te nemen
Uiteraard kunt u ook bellen: (ma-vr van 09:00 – 17:00)


  • Bel 085 - 486 3743

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.
minimize

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.