De nieuwe Phonak Naída B hoortoestellen.

Net nieuw en nu al verkrijgbaar bij Oogvoororen.nl. Phonak heeft de laatste tijd stapsgewijs het nieuwe Belong platform geïntroduceerd. Naast de Audéo B, Virto B en Bolero B komt er nu ook een Naída B versie, waarmee de Belong lijn compleet is. De Phonak Naída toestellen waren al populair onder de hoortoestel dragers met zwaarder gehoorverlies, maar met deze 5de generatie wil Phonak nog meer hoortoesteldragers voor zich winnen.

De Phonak Belong. 
De Phonak B (Belong) versie werkt met het meest recente platform van Phonak. De Belong is de opvolger van het Venture platform en belooft snellere verwerking van geluid en uitstekende geluidskwaliteit. Daarnaast zijn de SoundRecover 2 (waarmee hoogfrequente geluiden gecompenseerd worden) en de AutoSense OS (zorgt dat het hoortoestel zich automatisch aanpast aan de omgeving) verbeterd.

Net zoals de voorgaande versies heeft de Belong een Audéo, Virto en een Bolero versie. Met de lancering van de Naída versie is de lijn dus compleet. Om een overzicht te geven:

  • De Audéo toestellen zijn de toestellen met een luidspreker in het oor (RIC)
  • De Virto toestellen zijn de toestellen in het oor (ITE)
  • De Bolero toestellen zijn de toestellen achter het oor (BTE) voor mild tot zwaar gehoorverlies
  • De nieuwe Naída B hoortoestellen achter het oor zijn voor de zeer zware gehoorverliezen

Nieuwe features van het toestel. 
De toestellen hebben een nieuwe formule om toestellen aan te meten: Adaptive Phonak Digital Contrast, genaamd. Deze aanpasregel zorgt voor een selectieve groep, dat spraak nog beter te verstaan is. Dit systeem en de passingsformule samen zorgen ervoor dat spraak nog beter te verstaan is. De toestellen streamen real time binauraal directioneel (op beide oren) en zoeken het perfecte signaal in de moeilijkste luistersituaties.

Zoals eerder genoemd hebben de toestellen SoundRecover 2, waarbij het geluid van midden en lage frequenties gelijk blijft en relevante hoge geluiden gecomprimeerd worden waardoor ze hoorbaar worden. Ook is de AutoSense OS functie verbeterd, waardoor het toestel zich nog beter en sneller automatisch aanpast en de hoortoestellen bijstelt aan de omgeving.

Een nieuwe feature is spraak in wind. Dit programma zorgt ervoor dat het hinderlijke windgeruis zo veel mogelijk wordt weg gefilterd om een zo goed mogelijk spraak verstaan te bereiken.

Naast bovengenoemde features zijn er nog een aantal features ontworpen om geluid en omgevingsgeluid te onderdrukken zodat u de geluiden die u wilt horen, beter hoort. Phonak noemt deze functies Whistleblock, Echoblock, Windblock en Noiseblock. Daarnaast heeft het toestel Ultrazoom, Stereozoom en Autozoom die ervoor zorgen dat omgevingsgeluid nog beter onderdrukt wordt en spraak beter te verstaan is.

De nieuwe modellen bieden Tinnitus Balance Sound Generator. Hiermee kan de tinnitus eventueel gemaskeerd worden.

Oplaadbaar.
Naast de vertrouwde toestellen van Naída (de Super Power (SP) en de Ultra Power (UP)) komt Phonak nu ook met een oplaadbaar toestel met een luidspreker in het oor: De Phonak Naída B R RIC.

Het toestel is oplaadbaar met een speciaal Lithium-Ion oplaadstation. Volgens Phonak zijn de oplaadbare batterijen van Phonak 40% meer capabel dan conventionele oplaadbare batterijen.

Ondanks deze extra’s heeft het toestel geen ringleiding en is het toestel niet compatibel met de CROS functie.

Verschillen in de versies.
In tegenstelling tot de B R RIC beschikken de SP en UP toestellen beide over ringleiding, hebben ze een CROS functie en hebben ze aparte knoppen op het toestel zelf om het volume of het programma te veranderen.


De toestellen zijn wederom verkrijgbaar in vier technologie mogelijkheden, de 90, 70, 50 en 30. Technologie level 90 is het meest geavanceerd, de geluidsverwerking gaat over maar liefst 20 kanalen, het toestel heeft echoblock en daarnaast 360 graden spraak verstaan.

Niet alle toestellen zijn in alle technologie versies verkrijgbaar. De B R RIC en de B UP zijn verkrijgbaar in de 90, 70 en 50 versies en de B SP is verkrijgbaar in 90, 70, 50 en 30.

Wilt u meer weten over de verschillen tussen de versies, klik dan hier.

Accessoires.
Niet alleen het toestel beschikt over nieuwe technologieën, ook zijn er twee nieuwe accessoires: De Roger Select Microphone en de Roger Table Mic II. Beide accessoires gebruiken Multibeam Technologie. Ze hebben beide 3 microfoons die samen 6 directionele stralen vormen in 360 graden. Deze microfoons passen zichzelf aan de omgeving waarin ze zijn aan. De Table Mic II selecteert automatisch de spreker. Beide accessoires zijn ideaal voor personen die veel vergaderen op hun werk.

Naast bovengenoemde nieuwe accessoires kunnen de hoortoestellen draadloos gekoppeld worden aan de vertrouwde DECT II, ComPilot II, ComPilot Air IITV Link II, EasyCall IIRemoteMic en PilotOne.

Alle toestellen beschikken verder over dezelfde functies als de voorgaande lijn (Naída V) en zijn verkrijgbaar vanaf begin april. De nieuwe accessoires zijn verkrijgbaar vanaf begin mei. Wilt u deze hoortoestellen proberen? Bel dan naar 085-4863743 of mail naar info@oogvoororen.nl. U kunt ook het contactformulier invullen via onze contactpagina en dan nemen wij zelf contact met u op.

  • Bel mij terug

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Betaal op factuur na 60 dagen uitproberen

 

x

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.