De nieuwste CROS systemen voor éénzijdig doven.

Dankzij de ontwikkelingen in technologie van hoortoestellen is er voor éénzijdig doven steeds meer keuze uit hoortoestellen. Hoortoestellen kunnen steeds langer en stabieler streamen en de ear-to-ear functies zijn daardoor ook beter. Mede hierdoor worden CROS hoortoestellen steeds populairder. Phonak, Starkey en Signia komen alle drie met nieuwe CROS toestellen, Phonak en Starkey met een oplaadbare versie; Signia met een in-het-oor versie.

Oogvoororen.nl biedt u de meeste keuze in CROS hoortoestellen. Zo kunt u de nieuwste Phonak, Signia en Starkey CROS hoortoestellen bij ons proberen. CROS hoortoestellen worden gebruikt door personen die aan één kant doof zijn. Het geluid wordt van het dove oor naar een apparaatje in het werkende oor gestuurd, waardoor het signaal daar binnen komt. Vaak gaat dit om signalen die in de hogere frequenties vallen.

Onzichtbaar CROS hoortoestel van Signia.
Signia heeft een CROS systeem dat gecombineerd kan worden met alle nieuwe Nx toestellen. Dit CROS systeem is verkrijgbaar als luidspreker-in-het-oor versie (CROS Pure 312 Nx), maar daarnaast ook een in-het-oor versie (CROS Silk 10 Nx). De Silk Nx is het eerste CROS systeem dat onzichtbaar gedragen kan worden. Met de CROS Nx klinkt de eigen stem zo natuurlijk mogelijk en is spraak goed te verstaan. Daarnaast is de CROS Nx het eerste CROS systeem dat directe streaming van muziek en telefoongesprekken ondersteund via Bluetooth.

Oplaadbaar & CROS.
De CROS hoortoestellen van Phonak (CROS B-R) en Starkey (Muse iQ CROS system) zijn oplaadbaar met de Lithium-ion oplaadmethode, die ervoor zorgt dat de batterij langer meegaat dan andere oplaadbare systemen. Lithium-ion zit bijvoorbeeld ook in een smartphone, laptop en horloges. Bij deze oplaadbare toestellen hoeft de batterijklep niet meer open en kunnen de batterijen niet meer aangetast worden door vocht. Dit is vooral voordelig voor mensen die in vochtige omgevingen wonen, of die overmatig zweten. Lithium-ion systemen zijn ook minder reparatiegevoelig. Opladen is bij een CROS-hoortoestel handig omdat het doorsturen van geluiden met behulp van streamen gebeurt en daarmee verbruikt het toestel veel stroom.

Gebruiksduur.
Ondanks het feit dat beide toestellen (Phonak en Starkey) laden met Lithium-ion zijn er wel prestatieverschillen in verbruik. De Phonak CROS B-R gaat, als het toestel volledig opgeladen zijn, 24 uur mee. De Starkey Muse iQ-R is 15 uur bruikbaar, als deze volledig opgeladen is.

De CROS Pure 312 Nx werkt met batterijen en gaat 3 tot 5 dagen mee en de CROS Silk 10 Nx (idem batterijen) gaat 2 tot 3 dagen mee.

Opladers.
Phonak heeft drie verschillende soorten laders, een Charger Case (harde case met ingebouwde luchtdroger), een Power Pack (alleen in combinatie met Charger Case; van tevoren opladen, hoortoestellen kunnen 7 keer opgeladen worden) en een Mini Charger (klein en compact met een snelle laadfunctie).

Starkey heeft één lader: een Synergy Charger (hoortoestellen kunnen 3 keer opgeladen worden zonder stroom met ingebouwde droogfunctie).

Wilt u deze toestellen 60 dagen kosteloos uitproberen? Neem dan contact met ons op. U kunt vrijblijvend bellen voor informatie naar 085-4863743 of mail naar info@oogvoororen.nl. U kunt ook het contactformulier invullen via onze contactpagina, dan nemen wij zelf contact met u op.

  • Bel mij terug

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Betaal op factuur na 60 dagen uitproberen

 

x

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.