De nieuwste Unitron toestellen, Moxi All: Made For All (MFA).

Unitron komt met een nieuw lijn hoortoestellen, de Moxi All. Deze naam verwijst naar de vele mogelijkheden van het toestel. Het toestel is oplaadbaar, draadloos te koppelen aan Apple en Android telefoons en er kan handsfree mee gebeld worden.

De Moxi All.
Unitron heeft de Moxi (het reeds bekende toestel) uitgebracht in een ‘All’ versie. De nieuwe Moxidraait op het Tempus platform, dat door zijn SoundCore-functionaliteit bekend staat om goede geluidskwaliteit, ruisvrije prestatie in rustige en luide omgevingen en het beste muziekprogramma. Onderdelen van SoundCore zijn, SoundNav waarmee het toestel zich automatisch aanpast in alle luistersituaties, SpeechPro zorgt ervoor dat u beter kunt verstaan in rumoer, Sound Conducter zorgt voor heldere spraak en natuurlijk geluid en Spatial Awareness zorgt voor een realistische geluidservaring.

Nieuwe features:
- Het toestel is draadloos te koppelen aan de iPhone, maar ook Android smartphones. U kunt dus nu zonder tussenkomst (accessoire) uw hoortoestellen koppelen.
- Er is een speciale Remote Plus app voor de smartphone waarmee u het volume en de programma’s kunt veranderen. Nieuw in deze app is de feedback functie waarmee u kunt aangeven of u in bepaalde situaties tevreden, of juist ontevreden bent. Deze feedback kan gelijk door uw audicien bekeken worden. De eerstvolgende keer kunt u dus bij de audicien de feedback bespreken zodat de audicien de toestellen nog beter aan kan passen.
­- Telefoongesprekken kunnen draadloos en handsfree gestreamd worden.

Versies.
De Moxi All is verkrijgbaar in vijf verschillende versies, namelijk:
- T Moxi All Pro: Lokaliseert spraak uit alle richtingen, in de meest uitdagende situaties, en biedt de meest realistische luisterervaring bij alle soorten geluid en bij mooie muziek.
- T Moxi All 800: Accentueert spraak uit verschillende richtingen bij veel achtergrondlawaai en biedt een realistische luisterervaring in rustiger situaties en bij mooi muziek.
- T Moxi All 700: Accentueert spraak van voren bij veel achtergrondlawaai en beidt een realistisch geluid in rustiger situaties.
- T Moxi All 600: Versterkt spraak en biedt een comfortabele luisterervaring.
- T Moxi All 500: Verbetert het gehoor in rustige situaties.

Oplaadbaar.
Naast de standaard versie, is er ook een oplaadbare versie verkrijgbaar. Met de speciale oplader is het toestel volledig opgeladen in minder dan 7 uur. U kunt de toestellen ’s nachts opladen en vervolgens heel de dag onbezorgd luisteren. Gemiddeld werkt het toestel 16 uur inclusief 2 uur mobiele telefoongesprekken en 5 uur tv.

Mocht u een keer de oplader vergeten zijn, of u bent vergeten de toestellen op te laden, dan is het altijd nog mogelijk om op elk moment te wisselen met gewone batterijen.

De TV Connector.
Met de TV Connector kunt u gemakkelijk uw hoortoestellen koppelen aan de televisie. Het stereogeluid wordt dan rechtstreeks naar uw hoortoestellen gestreamd. U kunt er zelf voor kiezen of u het geluid harder of zachter wilt zetten, anderen hebben hier geen last van. U kunt de connector ook gebruiken voor de computer, tablet en stereo. Oproepen van uw mobiele telefoon kunt u accepteren met uw hoortoestellen, zelfs als u de TV Connector gebruikt.


Alle Moxi All versies zijn verkrijgbaar bij Oogvoororen.nl. Wilt u deze toestellen proberen? Bel dan naar 085-4863743 of mail naar info@oogvoororen.nl. U kunt ook het contactformulier invullen via onze contactpagina, dan nemen wij zelf contact met u op.

  • Bel 085 - 486 3743

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Betaal op factuur na 60 dagen uitproberen

 

x

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.