• / De populairste 6 hoortoestellen van dit moment

De populairste 6 hoortoestellen van dit moment

In deze nieuwsbrief vermelden we de populairste hoortoestellen van dit moment. De lijst is tot stand gekomen op basis van verkochte aantallen en klanttevredenheidsonderzoeken. We hebben een top-6 geselecteerd met toestellen die er écht uit sprongen, van deze zes komen er drie in aanmerking voor vergoeding en drie zijn enkel privaat aan te schaffen. Let wel; bij hoortoestellen die zonder vergoeding worden aangeschaft is vaak wél een belastingteruggave mogelijk. De genoemde prijzen na vergoeding zijn nog exclusief een eventuele aanvullende vergoeding.

Wilt u een proefperiode of vrijblijvend advies naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Reageer dan op deze email, bel ons op 085-4863743 of neem contact op via de website.1. De nieuwe ReSound LiNX 3D - vanaf € 1.180,- per stuk. Geen vergoeding 
Het populairste hoortoestel in ons assortiment is momenteel de ReSound LiNX 3D, de opvolger van de LiNX 2. Dit toestel is pas een maand op de markt en heeft zijn populariteit onder andere te danken aan de enorme verbetering van het spraakverstaan in rumoer maar met name vanwege de mogelijkheid om het hoortoestel aan te kunnen passen via het internet. Zo zijn kleine aanpassingen super snel geregeld door de audicien op afstand. Het toestel komt niet voor vergoeding in aanmerking en is verkrijgbaar in de varianten 5, 7 en 9. Prijzen beginnen bij € 1.180,- en lopen op tot € 1.550,-

> Klik hier voor alle ReSound LiNX 3D hoortoestellen1. Beltone Ally (3)- vanaf € 155,- per twee na vergoeding (CZ verzekerden)
Het populairste hoortoestel in de zorgmarkt is momenteel de Beltone Ally (3). Het is een relatief nieuw en fijn toestel, vaak verkocht in combinatie met de Direct TelefoonLink 2 waardoor de hoortoestellen via de Smart App op uw smartphone te bedienen zijn. De meest verkochte variant is de Ally 3, dit komt mede doordat veel slechthorenden worden ingedeeld in categorie 3, daar valt ook dit hoortoestel onder. De prijzen beginnen bij € 155,- per twee stuks (wij betalen de eigen bijdrage op het tweede hoortoestel), dit is het bedrag na vergoeding van de meest gunstige zorgverzekeraar voor deze hoortoestellen; CZ.

> Klik hier voor alle Beltone Ally hoortoestellen3. De Oticon OPN - vanaf € 1.282,50 per stuk. Geen vergoeding 
Het topmodel van het merk Oticon, de OPN staat bij ons op de derde plaats. Oticon lanceerde eerderdit jaar hun OPN lijn met zogenaamde 'brain technology' wat de natuurlijke werking van de hersenen zou stimuleren om te kunnen focussen op spraak. Hoe lastig het uit te leggen is hoe de techniek precies werkt, zo goed werkt het hoortoestel in de praktijk. Onze klanten zijn lyrisch over deze hoortoestellen en het aantal mensen dat de hoortoestellen wenst te houden na de proefperiode is ongekend hoog. Ook de app, waarmee de hoortoesteldrager zelf bepaalde zaken kan instellen wordt als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Prijzen liggen tussen de € 2.265,- en € 3.365,- per set.

> Klik hier voor alle Oticon OPN hoortoestellen4. Ria 2 Ready Fit - vanaf € 213,75 per twee na vergoeding (ONVZ)
Wederom een hoortoestel mét vergoeding in de lijst van de populairste hoortoestellen. Een klein in-het-oor hoortoestel welke bij 80% van de klanten goed past en ook nog eens comfortabel zit. Dit hoortoestel is ideaal omdat deze zonder maatwerk-oorschaaltjes gedragen kan worden, deze toestellen komen met een aantal standaard 'sleeves' voor smalle tot en met brede gehoorgangen. Dit hoortoestel valt in categorie 4 van het 'hoorprotocol' en is het voordeligste via verzekeraar ONVZ. Via deze zorgverzekeraar kosten twee hoortoestellen bij ons totaal € 213,75 euro. Er is tevens een 'Pro' variant beschikbaar, deze valt in categorie 5.

> Klik hier voor alle Oticon Ready Fit hoortoestellen5. De Audio Service Mood (8) - vanaf € 213,75 per twee na vergoeding (ONVZ) 
De Audio Service Mood (8 en 12) zijn vooral populair omdat het momenteel de enige hoortoestellen zijn welke mét vergoeding van de zorgverz
ekeraar leverbaar zijn in een oplaadbare variant. In een vorige nieuwsbrief schonken wij al aandacht aan deze hoortoestellen, momenteel leveren wij deze met gratis 'Smart Power' hoortoesteloplader. Zo is het al vanaf € 213,75 per twee hoortoestellen mogelijk om van het gemak van oplaadbaar te kunnen genieten. De genoemde prijs is de prijs van zorgverzekeraar ONVZ, welke de aantrekkelijkste vergoedingen heeft in categorie 4.

> Klik hier voor alle Audio Service Mood hoortoestellen6. Signia Silk Primax - vanaf € 1.075,- per stuk. Geen vergoeding 
Onderaan deze lijst maar toch laat het toestel 552 hoortoestellen achter zich; de Signia Silk Primax. Een heel klein hoortoestel met goede geluidskwaliteit welke door onze klanten als zeer comfortabel wordt ervaren. Dit is het onzichtbare hoortoestel met het hoogste slagingspercentage van dit moment. Deze hoortoestellen zijn enkel privaat aan te schaffen en te verkrijgen in de varianten 3, 5 en 7. De prijzen beginnen bij € 1.075,- voor de 3 en lopen op tot € 1.625,- voor de 7, het topmodel uit de serie.

> Klik hier voor alle Signia Silk Primax hoortoestellen


Een vrijblijvende proefperiode of adviesgesprek
Wilt u een vrijblijvende proefperiode met één van de bovengenoemde hoortoestellen starten of wilt u advies hebben van één van onze audiciens? 

> Of klik hier om contact met ons op te nemen
Uiteraard kunt u ons ook bellen op: 085-4863743 (ma-vr van 09:00 - 17:00)


  • Bel mij terug

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.
minimize

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.