• / eFitting remote fitting

eFitting remote fitting

eFitting is dé technologie om uw hoortoestel op afstand aan te laten passen via de computer. eFitting is momenteel de enige technologie dat ondersteuning biedt voor hoortoestellen die vergoed worden door de verzekeraar. 

 

Hoe werkt het?
Om van eFitting gebruik te maken heeft u een ‘dongle’ nodig. Van uw audicien krijgt u een ‘dongle’ als zij bij u thuis komen, of wordt deze naar uw huis opgestuurd. De ‘dongle’ kunt u gemakkelijk op uw computer aansluiten via een USB aansluiting.  U download de software van onze website en u kunt deze activeren met een code die u van uw audicien krijgt.

Voor welke hoortoestellen kan ik eFitting gebruiken:

  • Starkey HALO

  • Beltone

  • ReSound

Wat kunt u met eFitting?

Live video chat: Met eFitting kunt u live chatten met uw audicien. De video chat is voorzien van beeld en geluid waardoor u uw audicien ook kunt zien, net als bij een echte afspraak.

Live remote fitting en remote fine-tuning: uw hoortoestel wordt live aangepast. Dit betekent dus dat u het verschil gelijk kunt horen en dat de audicien het hoortoestel nog verder aan kan passen mocht u niet tevreden zijn.

Aanverwante producten en accessoires: de audicien kan u verwante producten zoals batterijen en koppelbare accessoires laten zien, waardoor u zelf niet hoeft te zoeken en gelijk het goede product heeft.


  • Bel 085 - 486 3743

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.
minimize

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.