Starkey Livio 1200 - BTE 13   - 9 uit 2 reviews

Omschrijving

De Starkey Livio 1200 BTE 12 is een nieuw hoortoestel binnen de Livio series. Het hoortoestel bevindt zich in categorie 4 en wordt achter het oor gedragen.

De Livio 1200 biedt zuivere geluidskwaliteit, comfort en universele connectiviteit met iPhone en Android* smarpthones. De connectiviteit tussen de toestellen en smartphones gaat via Bluetooth. Wanneer de de hoortoestellen zijn verbonden met de smartphone kan er gebruik worden gemaakt van de Starkey Thrive-app. De Thrive-app biedt meerdere handige functionaliteiten, zoals het aanmaken van wijzigingen van uw hoortoestel of het streamen van audio naar beide oren. Daarnaast beschikt de Livio 1200 over een speciaal feedback-annuleringssysteem wat het fluiten en zoemen verminderd bij gebruik.

* Om de streamingsmogelijkheden van de Thrive-app te gebruiken op Android smartphones, is er een Starkey Remote Microphone+ nodig. Dit accessoire is via onze website te bestellen.

Kim

Plus- en minpunten

 • Een goed hoortoestel in categorie 4
 • Draadloos streamen met uw smartphone
 • Ervaar minder feedback met het feedback-annuleringssysteem
 • Meerdere functionaliteiten met de Thrive-app
 • Voor verbinding met Android smartphone een speciaal accessoire nodig
Hulp nodig bij uw keuze?
Altijd gratis advies van een gecertificeerd audicien

Reviews (2) - 9 gemiddeld

Ben heel erg prettig geholpen
 • Kan het zelf harder en zachter zetten
Ben heel erg prettig geholpen
Een oprecht succesverhaal
Wat een uitkomst is het dat deze audicien aan huis komt! Voor mijn oma van 100(!) was dit een hele fijne manier om haar hoortoestel te krijgen. Goede service en een hele aardige en geduldige audicien. Top!
Over het comfort en de kwaliteit kan ik daarom niet veel zeggen, ik draag het toestel immers niet zelf. Dat oma beter hoort is zeker!

Omschrijving van de fabrikant

Geniet van superieure geluidskwaliteit, comfort en universele connectiviteit. Onze geavanceerde Hearing Reality™ technologie helpt u om te verstaan in de meest uitdagende omgevingen. Met Livio™ heeft u de slimste oplaadbare oplossing in de industrie en ons beste klinkende en presterende hoortoestel ooit.

Om comfortabel te horen in complexe geluidssituaties

Hearing Reality ™ is effectief in zelfs de rumoerigste omgevingen, comfortabel in luide omgevingen en stil in een stille omgeving. Dit stelt u in staat te genieten van nieuwe verbeterde spraakverstaanbaarheid.

Het gemak van hoortoestellen onderweg aanpassen

Eenvoudig wijzigingen in uw hoortoestellen maken, waar en wanneer u wenst door middel van de Thrive™ app.

Oplaadbare en betrouwbare hoortoestellen 

Een klein oplaadbaar apparaat met 24 uur aan superieur horen na slechts één keer opladen.*

* Alleen beschikbaar in een oplaadbare RIC behuizing. Resutaten kunnen varieren op basis van het gebruik van draadloze toepassingen en functies van het toestel.

 

Beter draadloos streamen

Nieuwe technologie biedt consistente draadloze prestaties voor het streamen vanaf uw smartphone, TV, muziek of andere media.

Een oplossing voor enkelzijdig horenden

Geweldige geluidskwaliteit, helderheid en stabiliteit door middel van nieuwe CROS technologie welke streamen tussen uw hoortoestellen mogelijk maakt.

Horen, dat gebeurt inuïtief

Programma's voorzien van Geotag worden automatisch gekozen afhankelijk van uw GPS positie. Wanneer uw smartphone detecteert dat u zich op een locatie met een tag bevindt wordt automatisch dat programma gekozen. Een "thuis" -programma wordt bijvoorbeeld geactiveerd wanneer u thuis aankomt.

Horen. speiaal gepersonaliseerd voor u

Gepersonaliseerde bediening in de Thrive-app waarmee u wijzigingen kan maken die aansluiten op uw voorkeuren in verschillende luisteromgevingen.

Geen zoemen of fluiten

Ons allerbeste feedback-annuleringssyteem zorgt voor de hele dag door feedbackvrij en comfortabel luisteren.

Duurzame, betrouwbare hoortoestellen

Surface NanoShield, ons baanbrekende water-, vuil- en vochtafstotende systeem, om duurzaamheid en betrouwbaarheid te waarborgen.

Muziek zoals muziek bedoeld was

Een geheel nieuwe manier om muzier te ervaren - instelbaar via de Thrive-app. Nu kunt u elke noot horen zoals de artiesten het bedoeld hebben - met pure, verfijnde geluidskwaliteit.

Instelbare tinnitus verlichting

Geavanceerde Multiflex Tinnitus-technologie, instelbaar via de Thrive-app, om verlichting te bieden aan mensen die last hebben van oorzuizen.

Thrive Hearing app

Livio maakt inuïtief verbinding met uw Apple- en Android-apparaten via Bluetooth-technologie en de eenvoudig te gebruiken Thrive-app van Starkey. Thrive biedt extra functies die zijn ontwikkeld om luisterervaring, waar u ook bent, te verbeteren.

Hoortoestel Accessoires

Onze nieuwe hoortoestel accessoires zijn voorzien van draadloze connectiviteit en helpen gebruikers om volledig deel te nemen aan alle dagelijkse activiteit. Stream eenvoudig audio van uw tv en een verscheidenheid aan audiobronnen rechtstreeks naar uw hoortoestellen.

Smartphone Compatibel

Door de Thrive-app kunt u eenvoudig uw Livio en Livio AI-hoortoestellen verbinden met uw Apple- en Android-apparaten.

Compatibiliteit met Apple

De Thrive Hearing Control app werkt met IOS 13 of hoger. Voor de beste prestatie, adviseren wij om de meest actuele IOS versie te gebruiken. IOS UPDATE OPMERKING: Bij het updaten van de iOS versie op uw iPhone, kunnen de hoortoestellen de verbinding verliezen, waardoor u de hoortoestellen van uw iPhone moet loskoppelen en opnieuw moet koppelen.

Android compatibility

De Thrive Hearing Control app werkt met Andriod 6.0 of hoger. De volgende telefoon zijn getest en compatible: Samsung Galaxy S9+ met Android OS 8.1

Om de streamingsmogelijkheden van de Thrive Hearing Control App te gebruiken bij smartphones welke draaien op Android, is er aanvullend een Starkey Hearing Technologies Remote Microphone+ nodig.

We evalueren voortdurend Android-producten en hun compatibiliteit met onze hoortoestellen. Vanwege het complexe karakter van het Android-platform en veel verschillende soorten producten die gebruikmaken van dit platform, testen we elke product afzonderlijk en zullen we compatibiliteitsinformatie bieden terwijl we onze strenge testen voltooien.

Hoe werken wij

Inbegrepen in de prijs:¬†‚úĒ¬†Een volledige gehoortest¬†‚úĒ Uw toestel aangepast aan uw wensen¬†‚úĒ¬†5 controles aan huis of in √©√©n van de vestigingen van IntoEars¬†‚úĒ¬†5 jaar volledige garantie¬†‚úĒ¬†5 jaar online service¬†‚úĒ¬†Gratis software-updates

Onze audiciens beschikken over de allernieuwste mobiele testapparatuur. Met deze testapparatuur kunnen wij in uw eigen omgeving zorgen voor een optimale afstelling van het hoortoestel en voorkomen zo de vaak onnodige bezoeken in de audicienswinkels. 

Op al onze toestellen zit 5 jaar volledige garantie (op het hoortoestel zelf maar ook op de luidsprekers) en 5 jaar online service. Daarnaast krijgt u gratis software updates op uw toestel.

Wilt u dit toestel gratis en vrijblijvend proberen? Bel ons dan op 085-486 3743. U krijgt dan één van onze audiciens aan de telefoon om te informeren naar de mogelijkheden, of gelijk een afspraak te maken.

Mailt u ons liever? Geen probleem! Rechts boven aan de pagina kunt u op de knop 'E-Mail' klikken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Kenmerken & specificaties

Productkenmerken
Banden 12
Kanalen 12
Batterij 13
Releasejaar 2019
Type hoortoestel
Onzichtbaar
In het oor
Luidspreker in het oor
Achter het oor
Hoorbril
Vergoeding
Vergoeding mogelijk
Smartphone apps
Android app(s)
iOS app(s)
Hardware functies
Made for iPhone
Oplaadbaar
Ringleiding
Vochtbestendig/ stofbestendig
CROS/ biCROS
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Bluetooth
Valdetectie
Vertaalfunctie
Body tracking
Brain tracking
Software functies
Ruis/ tinnitusmaskeerder
Online aanpasbaar
Windruisonderdrukking
Muziek modus
Binaurale directionaliteit
Software/firmware updates
Ear-to-ear communicatie
Rumoeronderdrukking
360 graden spraakverstaan
Omgevingsadaptie
Echoreductie
Eigen stem herkenning
Locatieherkenning
Spraakherkenning

Bijpassende accessoires

Garanties & verzekeren

Standaard 5 jaar garantie

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;


  De hoortoestellen  
  De receivers  
  De oorstukjes  

Optioneel extra verzekeren

De normale garantie dekt geen verlies of diefstal, met een optionele aanvullende verzekering bent u óók hier tegen verzekerd;


  Diefstal  
  Verlies  

Alternatieven

Vrijblijvend proberen

Al onze hoortoestellen zijn altijd twee maanden vrijblijvend te proberen. Wilt u graag deze hoortoestellen ervaren? Klik dan op de knop ‚Äėvrijblijvend proberen‚Äô en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


085-4863743
Joeri
085-4863743
Stel een vraag
Joeri
Service aan huis
Geen verborgen kosten

Wat zit er in de getoonde prijs?

 • 60 dagen vrijblijvende proefperiode

 • Een volledige gehoortest

 • Aanpassing aan huis of in √©√©n van onze vestigingen

 • Altijd 5 jaar volledige garantie

 • 5 controles aan huis of in √©√©n van onze vestigingen

 • 5 jaar gratis support

 • Gratis software updates

 • Bel mij terug

  Ma - Vr. 09:00 - 17:00

  Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.

Door heel Nederland aan huis!

11 IntoEars vestigingen
Someren
Brielle
Eindhoven
Hoogvliet
Maastricht
Rhoon
Tilburg
Krimpen a/d IJssel
Almelo
Hoogeveen
Leeuwarden


11 IntoEars vestigingen

Starkey Livio 1200 - BTE 13

1

Verzekering

Kies eerst uw zorgverzekeraar
2

Welk oor

Om welk oor gaat het?

3

Audiogram/gehoortest

Bent u reeds in het bezit van een audiogram?
Ja Nee

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Betaal op factuur na 60 dagen uitproberen

 

x

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.