Live advies

Via deze pagina kunt u een video-consult aanvragen. Op deze manier heeft u een live video-verbinding met één van onze audiciens. Zo kan de audicien uitleg geven over hoortoestellen en deze laten zien, accessoires tonen en uitleg over geven, onderhoudstips geven en demonstreren hoe bijvoorbeeld domes of speakers vervangen moeten worden. Kortom; u kunt de audicien niet alleen horen maar ook nog eens zien. 

Wilt u graag een live video-consult? Vul dan onderstaand formulier in. Wij zullen contact met u opnemen om een datum en tijd af te spreken om deze video-consult in te plannen. 

Veelgestelde vragen

Werkt de video-consult op alle computers, tablets en smartphones?
Nee, niet op alle browsers. Het werkt op alle nieuwere versies van Chrome en Firefox. Op termijn verwachten we dat meer browsers het zullen ondersteunen, onder andere Apple heeft aangekondigd dat de gebruikte technologie vanaf iOS 11 beschikbaar zal zijn. Twijfelt u of het ook bij u zou werken? Vul dan gewoon het formulier in, dan testen we het samen. 

Moet ik klant zijn van jullie om gebruik te maken van deze functie?
Nee, iedereen mag gebruik maken van deze functie ook als u (nog) geen klant bent. We gebruiken het ook om iedere websitebezoeker van extra informatie te kunnen voorzien. 

Waarom moet ik een afspraak inplannen?
Wij willen zekerstellen dat er een kundige audicien beschikbaar is en ook daadwerkelijk de tijd voor u heeft. Om die reden werken wij op afspraak. Vaak kan dit al op hele korte termijn (dezelfde of volgende werkdag). We doen dit alleen om de kwaliteit te borgen. Wellicht dat wij deze functie in de toekomst altijd openstellen. 

Zijn er kosten verbonden aan een video-consult?
Nee er zijn standaard geen kosten verbonden aan een video-consult. Er is een uitzondering wanneer u tinnitus-counceling krijgt via deze video-consults. In die gevallen is dit echter eerst afgesproken met uw persoonlijke tinnitus-councellor.

Vraag live advies aan

Vul dit formulier in en één van onze audiciens neemt zo snel mogelijk contact met u op.

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Betaal op factuur na 60 dagen uitproberen

 

x

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.