Nieuwe Starkey iQ hoortoestellen.

Starkey heeft zijn assortiment uitgebreid met een nieuwe lijn van Muse iQ, Halo iQ en SoundLens Synergy iQ hoortoestellen. Deze hoortoestellen beschikken over de nieuwste Acuity Immersion Technologie waardoor de Starkey toestellen helderder in geluid zijn, natuurlijker klinken en beter gepersonaliseerd kunnen worden.

Muse iQ, Halo iQ en SoundLens Synergy iQ.
Starkey heeft drie van hun meest populaire series hoortoestellen nu uitgebracht met het bewezen Synergy platform in samenwerking met het Acuity OS 2 besturingssysteem. Acuity OS2 is een persoonlijk en natuurlijk klinkend systeem ontworpen voor meer comfort en voldoening. Het systeem zorgt voor een natuurlijk klinkende overgang tussen diverse omgevingen en muziek adaptatie.

Net zoals de voorgaande versies zijn de Halo iQ leverbaar als RIC en de Muse iQ toestellen verkrijgbaar als RIC (receiver in the channel), BTE (behind the ear), micro RIC en mini BTE en de maatwerk in het oor toestellen. De SoundLens Synergy iQ is een volledig onzichtbaar te dragen hoortoestel Om een overzicht te geven:

  • De Muse iQ, het toestel dat 900 sync. technologie heeft, wat staat voor de meest flexibele wireless technologie
  • De Halo iQ, zijn de toestellen die draadloos aan smartphones gekoppeld kunnen worden en met de smartphone aangepast kunnen worden.
  • De SoundLens Synergy iQ, zijn de toestellen die onzichtbaar in het kanaal gedragen kunnen worden, verkrijgbaar in een wireless versie en een non-wireless versie.

De Muse iQ CROS en BiCROS hoortoestellen bieden ook verstaanbaarheid en streaming voor personen met een gehoorverlies aan één kant.

Nieuwe features.
Met iQ kunnen dragers geluiden lokaliseren en ruimtelijke perceptie voelen. Door ruimtelijk horen merken de hersenen geluiden simultaat op, waardoor dragers meer het gevoel krijgen dat ze in contact staan met de omgeving.

Een overzicht van de belangrijkste verbeteringen:
- Acuity Immersion technologie. Deze technologie is ontworpen om de natuurlijke werking van de oorschelp na te bootsten door hoog frequente informatie anders te verwerken zodat de geluidskwaliteit verbeterd wordt en er ruimtelijk bewustzijn gecreëerd wordt. De technologie wordt gebruikt om gebruikers te helpen om hersenprikkels opnieuw aan te leren zodat heldere spraak en ruimtelijk bewustzijn verwezenlijkt worden. Acuity Immersion pikt de natuurlijke signalen die nodig zijn voor ruimtelijk bewustzijn op en zet deze zo om, dat de drager heldere spraak én het gevoel van connectie heeft met zijn of haar omgeving.

- Acuity Immersion Directionality. De signalen die van achter komen worden met Acuity Immersion Directionality verbeterd. Dit zorgt voor een natuurlijke en comfortabele luisterervaring. Acuity Immersion directionaliteit past de directionaliteit van geluiden zo aan, dat de signaal in ruis verhouding verbeterd wordt. 

Naast deze nieuwe technieken hebben de iQ toestellen nog twee nieuwe features:
- Spraakindicatoren voor programma’s: in plaats van nummers of een aantal piepjes, hoort u gesproken indicatoren zoals ‘auto’, ‘huis’ en ‘buiten’.
- Smart VC: zorgt ervoor dat kanalen die nog niet op maximum staan, nóg luider kunnen als dat nodig is. Dus meer instelmogelijkheden voor de gebruiker.

Starkey claimt met deze hoortoestellen het meest natuurlijke geluid te produceren. Dit wordt mogelijk gemaakt door de kwaliteit van iQ en de reeds bekende voordelen van de Starkey toestellen (geen suizen, minder feedback, superieure spraakdetectie en automatische geluidsreductie). Deze eigenschappen samen zorgen ervoor dat dragers beter horen en meer contact en interactie hebben tijdens dagelijkse bezigheden.

  Oplaadbaar
Helemaal nieuw in de Muse iQ lijn, is het oplaadbare toestel; de Muse iQ RIC 312t. Dit toestel is verkrijgbaar naast de standaard niet-oplaadbare modellen.

Het toestel kan opgeladen worden met een ZPower oplaadstation.

De accu van de ZPower moet ieder jaar vervangen worden. De Starkey Muse ZPower toestellen worden met ZPower batterijlades geleverd door de fabrikant.

De nieuwe TruLink Remote en andere accessoires
Naast de nieuwe toestellen komt Starkey ook met een nieuwe draadloze afstandsbediening: de Trulink Remote. Hiermee kunnen dragers de toestellen gemakkelijk aanpassen zodat zij niet eerst op hun smartphone de app hoeven te zoeken.

De Muse iQ en Soundlens Synergy iQ werken met de standaard SurfLink accessoires. Hiermee kunnen telefoongesprekken, muziek en media van oor tot oor gestreamd worden. Daarnaast kan met de afstandsbediening de persoonlijke luisterervaring afgesteld worden.


De Halo iQ is zoals de andere Halo2 toestellen koppelbaar aan iPhone, iPad, iPod touch en Apple Watch. Daanaast is het toestel koppelbaar aan geselecteerde Android apparaten. Met deze koppeling voorziet het toestel nog steeds in de meest natuurlijke luisterervaring waardoor dragers op kunnen gaan in het geluid van de activiteiten en plaatsen die zij het leukst vinden.

De Starkey toestellen en nieuwe accessoire zijn vanaf maart 2018 verkrijgbaar. Wilt u deze hoortoestellen proberen? Bel dan naar 085-4863743 of mail naar info@oogvoororen.nl. U kunt ook het contactformulier invullen via onze contactpagina en dan nemen wij zelf contact met u op.

  • Bel 085 - 486 3743

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Betaal op factuur na 60 dagen uitproberen

 

x

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.