• /

Audio Service partner van Hoortoestellen.nu

 

 

Sinds vandaag is Hoortoestellen.nu een partnership aangegaan met Audio Service, het eerste merk dat gebruik gaat maken van de extra mogelijkheden van Hoortoestellen.nu, een zogenaamde premium brandpage.

Voor onze partners gaat Hoortoestellen.nu een stapje verder en rent Hoortoestellen.nu een stukje harder. Zo zorgen wij er voor dat nieuwe modellen Hoortoestellen van partners altijd, snel en met voorrang, op de website worden toegevoegd met specificaties en afbeeldingen. Daarbij zal er altijd een door Audio Service gekozen hoortoestel bij ons op de voorpagina staan.

Ook op pagina's van Audio Service Hoortoestellen geven wij extra informatie. Zo kan er direct vanaf een hoortoestellen-pagina worden doorgeklikt naar de website van Audio Service, op termijn zullen hier ook alle brochures en handleidingen aan toegevoegd worden. Zo is de meest complete informatie van Audio Service hoortoestellen beschikbaar voor oriënterende slechthorenden.

Tot slot zijn onze partners er van verzekerd dat wij nooit advertenties van derden plaatsen op hun merkpagina of hoortoestellen-pagina's. Deze pagina's zijn allemaal voorzien van een logo en top-afbeelding van Audio Service.

>> Klik hier om direct de merkpagina van Audio Service te bekijken
>> Klik hier indien u voor uw merk ook interesse heeft in de extra mogelijkheden op Hoortoestellen.nu

 

minimize

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.