• /

BREAKING: Voorlopig alleen een vergoeding bij Schoonenberg, Beter Horen en Specsavers voor Achmea klanten vanaf 2013

Gister heeft Achmea de betrokken partijen ingelicht over de voorlopige aanbesteding van de vergoedingen voor 2013 waar wij u reeds over wisten te informeren via dit nieuwsbericht. De drie partijen die de vergoedingen voor 2013 voorlopig toegekend krijgen zijn Schoonenberg Hoorcomfort, Beter Horen en Specsavers. Dit zal dus betekenen dat HoorProfs (hier vallen bijna alle zelfstandige audiciens onder) en Hans Anders voorlopig geen aanspraak maken op een contract met Achmea voor het jaar 2013.

 

 

De aanbesteding is op basis van een gewogen prijsofferte en een puntensysteem tot stand gekomen. Punten konden verdiend worden door de aanwezigheid van een audicien, opleiding, intake, parkeergelegenhied, CQI Auditieve hulpmiddelen en bijkomende eigen kosten.

 

Een kanttekening kan natuurlijk geplaatst worden bij het feit dat het erop lijkt dat HoorProfs, die als beste uit de test van de consumentenbond kwamen, op dit moment geen aanspraak maken op een contract. 

 

De definitieve gunning zal 7 november plaatsvinden en de ingangsdatum van de nieuwe aanbesteding zal 1 januari 2013 plaatsvinden. Wij zullen u uiteraard over de definitieve uitslag informeren.

 

Heeft u een mening over de laatste ontwikkelingen binnen de hoorzorg, laat dan hieronder een reactie achter.

minimize

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.