• /

ExSilent verruimt de blik van de hoorbranche

Amsterdam, 8 januari 2013

 

ExSilent verruimt de blik van de hoorbranche

 

ExSilent gaat naast distributeur LIZZEN rechtstreeks de markt op in Nederland met haar eigen innovatieve hoortoestellen, de Qleaf Pro (CiC) en de Ytango serie met MaRiC technologie. ExSilent springt zo in op de kansen die de wijziging van het zorgstelsel biedt. Het rechtstreeks bij ExSilent bestellen is nieuw op de Nederlandse hoortoestellen markt en komt de flexibiliteit van de audicien ten goede. 

 

De producten van ExSilent kunnen in 2013 ook via de distributeur LIZZEN worden verkregen waarbij LIZZEN haar eigen klanten blijft bedienen en ExSilent zelf  nieuwe klanten zal benaderen. Door zij aan zij de markt te betreden kan de audicien rekenen op korte lijnen, directe ondersteuning en persoonlijke service.

 

ExSilent is het bedrijf dat door innovatie de spelregels van de hoortoestellenindustrie verandert. Het bedrijf wil een positieve impuls geven aan de hoorbranche en audiciens betrekken bij het opereren buiten de regulier gebaande paden. Geheel anno 2013 wil het bedrijf in dit succes delen met haar partners en biedt hen daarom de mogelijkheid om zich samen met de hoortoestellenfabrikant proactief te onderscheiden van de massa. Door haar producten te promoten met actieve PR en ondernemende marketing initiatieven zal het bedrijf een ‘buzz’ genereren en de zelfstandige audicien op die manier helpen en ondersteunen met de verkoop in een veranderende markt en omgeving.

 

Over ExSilent

ExSilent is een Nederlandse wereldwijd opererende fabrikant van hoortoestellen. Door nauwelijks zichtbare en stijlvolle hoortoestellen te ontwerpen, verlaagt het bedrijf barrières voor mensen die momenteel geen hoortoestel dragen, maar dit wel nodig hebben. Nadat ExSilent in 2005 begon als een jong en onafhankelijk R&D bedrijf is het razendsnel uitgegroeid tot een onderneming met een globaal bereik en een brede selectie hoogwaardige innovatieve producten. ExSilent werkt samen met strategische partners in de hoortoestellenindustrie, de academische wereld en tal van specialisten over de hele wereld.

minimize

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.