• /

Hoortoestellen.nu publiceert classificaties

Vanaf heden zijn classificaties van hoortoestellen zichtbaar op hoortoestellen.nu. De afgelopen weken hebben honderden bezoekers hun hoortoestel-recepten ingevuld op onze pagina’s om onze database te vullen. Met 250 hoortoestellen vonden wij de tijd rijp om deze classificaties openbaar te maken. We hopen uiteraard dat we in de loop van tijd onze database volledig kunnen krijgen met uw hulp.
 

Sinds begin dit jaar is het zogenaamde hoorprotocol van start gegaan. De keuze voor de consument en audicien is beperkt en tegelijkertijd is er een rookgordijn gecreëerd om (online) product-oriëntatie praktisch onmogelijk te maken. Met hoortoestellen.nu hebben we altijd zoveel mogelijk informatie online beschikbaar willen maken, deze lijn zetten we ook door nu dit hoorprotocol van kracht is.

 

Wij zijn ons er van bewust dat er nog veranderingen zullen komen in de classificaties, echter zal grotendeels van de geclassificeerde hoortoestellen niet meer veranderen van classificatie. Mochten er dus veranderingen optreden of onze informatie foutief op de website staan horen wij het heel graag, wij werken onze database dagelijks bij.

 

Naast de classificaties is met het hoorprotocol ook het één en ander veranderd met betrekking tot vergoedingen van hoortoestellen. Vanaf heden staat de prijs per classificatie per zorgverzekeraar vast en betaald een slechthorende altijd 25% van dit bedrag (tenzij er een aanvullende verzekering is voor hoorzorg). Op onze website kunt u uw zorgverzekeraar invullen waarop u direct de prijs en uw eigen bijdrage onder het hoortoestel ziet staan. Ook hier telt dat wij eventuele wijzigingen snel door zullen voeren zodra deze bij ons bekend zijn.

 

Boven alles hopen we dat onze bezoekers weer beter zijn geholpen bij hun online oriëntatieproces op gebied van hoortoestellen.

minimize

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.