• /

Made for iPhone hoortoestel: de ReSound LiNX

ReSound LiNX is het eerste 'made for iPhone' hoortoestel. Met de komst van dit hoortoestel zal de hoortoestellenbranche nooit meer hetzelfde zijn. De ReSound LiNX, dat ontworpen is door de Deense fabrikant GN, is het namelijk eerste hoortoestel dat special ontworpen is voor de iPhone. 

 

Klik hier voor de officiële pagina van de ReSound LiNX voor meer informatie

of om u eventueel in te schrijven voor dit hoortoestel. 

 

ReSound LiNX: je iPhone functionaliteiten binnen handbereik

Wanneer Apple meewerkt aan het ontwikkelen van een hoortoestel, kunnen we verwachten dat andere Apple apparaten een grote rol gaan spelen. De ReSound LiNX is hierdoor meer geworden dan een hoortoestel. Het apparaat staat door middel van bluetooth direct in verbinding met je Apple apparaten, zoals de iPhone, iPad en iPod touch. Veel functionaliteiten die je iPhone biedt, worden nu rechtstreeks doorgeleid naar je hoortoestel. Hiermee heeft de ReSound LiNX meer wat weg van een bluetooth-headset of stereo oordopjes. Zo kun je met de ReSound LiNX moeiteloos het geluid van games, muziek, facetime, telefoongesprekken en zelfs spotify ontvangen.

 

ReSound LiNX: meer dan een hoortoestel

De ReSound LiNX en de iPhone (of andere Apple apparaten) versterken elkaar. Dit wordt mogelijk gemaakt door een speciale chip die tevens zuinig in het gebruik is. Want ondanks de geavanceerde technologieën die in het hoortoestel verwerkt zitten, gaan de batterijen bij normaal gebruik tussen de 5 en 6 dagen mee. Bovendien start de ReSound LiNX zeer snel op en schakelt het snel uit. Dit komt de levensduur van de batterijen ook ten goede. Één van de grootste pluspunten aan de ReSound LiNX is waarschijnlijk dat je geen aparte afstandsbediening meer mee hoeft te nemen. Het hoortoestel werkt namelijk op zowel een iPhone en iPad als een iPod touch. Op deze apparaten zit al een afstandsbediening geïntegreerd. Op deze manier kun je altijd en overal de instellingen van je ReSound LiNX aanpassen. Denk hierbij aan het volume, maar ook profielen zoals 'buiten' of 'restaurant'. Het apparaat heeft zelfs de functie 'geofencing'. Deze feature onthoudt de locaties waar je vaak komt. Wanneer je bijvoorbeeld je stamkroeg binnen stapt, past het hoortoestel zich automatisch aan. Ook zit er een zoekfunctie op voor wanneer je je hoortoestel bent kwijtgeraakt. Aan alles is gedacht dus!

 

De ReSound LiNX hoortoestellen zijn binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar.

minimize

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.