• /

Nieuwe hoortoestellen webshop online

OogvoorOren.nl, een nieuwe partner van Hoortoestellen.nu, heeft haar deuren geopend. Hoortoestellen.nu heeftal eerder vernieuwende dingen gedaan zoals het publiceren van richtprijzen en classificaties van hoortoestellen in een niet-transparante markt. OogvoorOren gaat een stapje verder en begint met het aanbieden van hoortoestellen op het internet met vaste (lage) prijzen. De bezorging en afstelling van het hoortoestel gebeurt gewoon bij u thuis, betaling kan achteraf of wordt direct met uw zorgverzekeraar geregeld.

 

Online besteld, thuis afgesteld
Heeft u eenmaal een hoortoestel uitgezocht? OogvoorOren komt deze bij u thuis afstellen. U hoeft er dus niet meer de deur voor uit. Het houdt echter niet op bij de aankoop van een hoortoestel. OogvoorOren begrijpt dat het complexe producten zijn. Wij komen daarom nog twee keer extra bij u langs om te zorgen dat uw toestel optimaal werkt.

 

OogvoorOren betaalt mee aan uw tweede hoortoestel
OogvoorOren heeft alle informatie op het gebied van prijzen, de eigen bijdrage en voorwaarden van zorgverzekeringen gestructureerd op de website vermeld. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Daarnaast betaalt OogvoorOren mee aan uw tweede hoortoestel, ongeacht welk type of merk u kiest.  Wij nemen de gehele eigen bijdrage van het tweede hoortoestel bij verzekerde toestellen voor onze rekening en 50% van de aanpaskosten voor vrije markthoortoestellen.

 

Unieke Hoorversterkers
Hoorversterkers voor wie hoorondersteuning nodig heeft, maar nog geen hoortoestel hoeft te dragen. OogvoorOren levert deze hoorversterkers met een onbeperkt geldige cashback voucher van 100 euro om later de hoorversterker te kunnen omruilen voor een hoortoestel. Deze hoorversterkers zijn zelf gemakkelijk in te stellen via bijvoorbeeld uw smartphone.

 

Openingsactie: gratis hoortoestelbatterijen! 
Om te vieren dat OogvoorOren live is, geeft het bedrijf gratis hoortoestelbatterijen weg. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is in het formulier aangeven welk hoortoestel u draagt. Het bedrijf verstuurt dan, geheel kosteloos, een setje van de juiste batterijen naar u toe.    

minimize

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.