• /

Phonak introduceert de Phonak Quest Serie

Gister, 16-10-2012, is Hoortoestellen.nu bij de introductie van de Phonak Quest geweest. De Phonak Quest is de nieuwste toevoeging aan de uitgebreide hoortoestel-selectie.

 

De Phonak Quest maakt gebruik van een meer geavanceerde versie van de Spice-chip. Dankzij deze vernieuwde chip gaat de Quest er op veel punten op vooruit met betrekking tot zijn voorgangers Ambra, Solana en Cassia. Met name het nieuwe Speech in Wind en Auto Stereo zoom zijn hele interesante ontwikkelingen.

 

Met deze nieuwe technieken moet de spraakverstaanbaarheid, met name in moeilijke situaties, een stuk beter worden.

 

De Quest wordt onder verdeeld in 2 naamvarianten. De Bolero Quest vertegenwordigd alle "Achter het oor" modellen en de Virto Quest de "In het oor modellen". Er zijn ook 3 verschillende techniekklasses. De Q90, Q70 en Q50. Hoe hoger het cijfer achter de Q, hoe meer techniek er beschikbaar zal zijn.

 

Ook zullen er extra accessoires, aan de toch al uitgebreide selectie, toegevoegd worden. De Remote-Mic wordt geïntroduceerd. Dit is een losse microfoon die gekoppeld kan worden aan de Com-pilot. Ook zal het kleinste in het oor model, de Phonak Virto Quest Nano, gebruik kunnen maken van een afstandbediening. De Phonak Mini Control kan door middel van een magneet de instellingen van het praktisch onzichtbare hoortoestel aanpassen.

 

Hoewel de toestellen pas leverbaar zullen zijn rond 5 november 2012 hebben wij ze alvast in ons overzicht gezet. Bekijk de link hieronder om de verschillende series te bekijken. 

De Phonak Quest serie

minimize

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.