• /

Vergelijk eenvoudig hoortoestellen met de hoortoestellen vergelijker

Hoortoestellen.nu blijft uitbreiden.

 

Van de redactie – Wij zijn er trots op u te kunnen melden dat wij twee maanden na onze lancering de grootste hoortoestellen vergelijkingswebsite van Nederland te zijn! Om hier te komen hebben wij sinds de lancering van www.hoortoestellen.nu niet stil gezeten. Sterker nog: wij hebben helemaal niet stil gezeten. Door de hoge aantallen bezoekers en positieve reacties zijn wij aangenaam verrast. Deze aantallen bezoekers en reacties hebben ons gemotiveerd om de site nog verder te ontwikkelen, features toe te voegen, de database uit te breiden en de gebruikers te voorzien van zo veel mogelijk relevante informatie omtrent hoortoestellen en bijbehorende accessoires.

 

De nieuwste feature die wij aan hoortoestellen.nu hebben kunnen toevoegen is onze hoortoestellen vergelijker.

 

Door gebruik te maken van de hoortoestellen vergelijker kan de gebruiker maximaal 4 hoortoestellen tegelijk op een overzichtelijke wijze naast elkaar zetten en eenvoudig vergelijken op de geboden specificaties en mogelijkheden. Hierdoor hoeft u dus geen aantekeningen meer te maken of heen en weer te klikken om na te gaan welke specificaties dat andere hoortoestel ook alweer had. Vergelijk dus vanaf nu eenvoudig op welke punten de verschillende hoortoestellen van elkaar verschillen. 

 

Om een hoortoestel in de hoortoestel vergelijker te plaatsen klik u op het icoontje links van het hoortoestel en hierna verschijnt de hoortoestellen vergelijker automatisch aan de linkerkant van uw scherm.

 

minimize

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.