Nieuwste Phonak Vitus(+) hoortoestellen

Phonak heeft een hele nieuwe lijn hoortoestellen in de hoorzorg uitgebracht. De toestellen beschikken over de nieuwste technologie maar vallen binnen de categorieën waardoor ze voor iedereen betaalbaar zijn. Naast de nieuwste technologie leveren de hoortoestellen hoogwaardig geluid en goede hoorprestaties en  zijn ze duurzaam omdat ze water- en stofbestendig zijn.

De Phonak Vitus (+) is een toestel dat u alle basismogelijkheden biedt die u nodig heeft in een hoortoestel. Het toestel vervangt de Phonak Baseo Q lijn, die inmiddels niet meer verkrijgbaar is. Het toestel is speciaal ontwikkeld voor personen met mild maar juist ook zeer ernstig gehoorverlies.

De Vitus en de Vitus+
Het verschil tussen de Vitus en Vitus+ zit in de uitvoering en de extra functies. De Vitus+ heeft meer functies dan de Vitus. Het grootste verschil is dat de Vitus+ zich regelmatig automatisch aanpast, zodat de overgang tussen verschillende luistersituaties soepel verloopt. Daarnaast beschikt het toestel over QuickSync waarmee beide hoortoestellen synchroniseren met één druk op de knop. UltraZoom wordt automatisch geactiveerd in rumoerige omgevingen. De SoundRecover in de Vitus+ zorgt ervoor dat hoge tonen voor zeer slechthorenden, weer hoorbaar zijn.

De Vitus beschikt over UltraZoom (spraak verstaan in rumoerige omgevingen) maar deze wordt niet net zoals bij de Vitus+ automatisch geactiveerd. Omgevingsadaptie zorgt ervoor dat het toestel zich aanpast waardoor spraak in rumoerige situaties beter herkend wordt.

De toestellen draaien op de vertrouwde Phonak software maar zijn qua design verbeterd. De Vitus+ is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, de Vitus in twee kleuren. De directionele microfoons zorgen ervoor dat spraak verstaan in rumoerige omgevingen verstaanbaar wordt. Voor beide toestellen is dit de primaire functie.

Uitvoeringen
De Vitus + is verkrijgbaar als Receiver-in-the-canal (RIC), In-the-ear (ITE) en Behind-the-ear (BTE), de Vitus is verkrijgbaar als BTE in verschillende gradaties (M, P en UP). De toestellen zijn in een nieuw design uitgebracht en hierdoor compacter dan de voorganger.

Accessoires
De Vitus toestellen zijn beide te koppelen aan de vertrouwde Roger accessoires (de Clip on Mic, de Easy Pen, de Pen, Select en de ontvangers). Dit geldt niet voor de in-het-oor modellen van de Vitus+ zonde ringleiding. Phonak heeft tegelijk met de introductie van de Vitus (+) lijn, twee nieuwe Roger accessoires geïntroduceerd.

 • Roger Select
  De Roger Select is een draadloze microfoon, die gebruikt kan worden om meer spraak te verstaan in rumoerige omgevingen en op afstand. De microfoon kan op tafel, aan een draagkoord of op de kleding bevestigd worden van de persoon die u goed wilt horen. De microfoon werkt op 10 meter afstand en binnen gezichtsveld zelfs 20 meter. Met de innovatieve MultiBeam technologie kunt u altijd horen uit welke richting een stem komt.

 • Roger Table Mic II
  De Table Mic II zorgt voor 61% beter spraak verstaan bij veel lawaai. De microfoons vangen geluid op vanuit zes richtingen en zorgen hiermee voor een straal van 360 graden. De Table Mic selecteert de persoon die spreekt en wisselt automatisch tussen deelnemers. De spraak wordt rechtstreeks naar de hoortoestellen gezonden.


Beide accessoires zijn te koppelen met een Roger ontvanger.

De nieuwe toestellen en accessoires zijn verkrijgbaar bij Oogvoororen.nl. Wilt u deze hoortoestellen proberen? Bel dan naar 085-4863743, mail naar info@oogvoororen.nl of vul het contactformulier in via onze contactpagina.

 • Bel 085 - 486 3743

  Ma - Vr. 09:00 - 17:00

  Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Betaal op factuur na 60 dagen uitproberen

 

x

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.