• / Online hoortoestel

Online hoortoestel

Wanneer u hoortoestellen online aanschaft, doet u dit natuurlijk niet daadwerkelijk on-line. Een hoortoestel is natuurlijk een te complex toestel om zomaar onaangepast op te sturen naar de klant. Het is nodig om van tevoren een hoortest te doen en aan de hand daarvan te kijken welk toestel het beste past bij uw specifieke gehoorverlies. U krijgt bij ons een proefperiode van 60 dagen en 5 afspraken aan huis (of in een vestiging) om uw toestellen bij te stellen, mocht dit nodig zijn.

Wat gebeurt er wel online
Op onze website staat er overzichtelijk weergeven aan welke kenmerken en specificaties de toestellen voldoen. U kunt dus zelf al een voorselectie maken en toestellen vergelijken, voordat u een keuze maakt.

Verder kunnen kleine problemen met het toestel aan de telefoon of via de e-mail al opgelost worden. Dit scheelt u veel tijd omdat u niet langs uw audicien hoeft om een oplossing te vinden. Daarnaast zijn er op de website instructie video's en foto's te vinden hoe u de basis problemen met uw toestel op kunt lossen.

U kunt (als uw toestel daarvoor gemaakt is) het toestel op afstand aan laten passen door de audicien.

De nieuwste toestellen
Als er over het online aanpassen van hoortoestellen gesproken wordt, dan worden hier vaak de nieuwste hoortoestellen mee bedoeld zoals de Signia Nx en de ReSound LiNX 3D. Deze toestellen zijn online op afstand aanpasbaar door de audicien. Dit werkt via een applicatie op de smartphone. Via de app kunt u contact maken met de audicien (in sommige gevallen zelfs via videochat) en kunt u aangeven wat u graag aangepast ziet. Deze manier van aanpassen zorgt ervoor dat u minder tijd kwijt bent.

Wilt u weten hoe toestellen online aangepast worden, klik dan hier.

Wat gebeurt er niet online
Het toestel moet de eerste keer altijd door een audicien aangepast worden. Er kan een audicien bij u langs komen om het hoortoestel aan te passen aan uw eisen en wensen. Mocht u liever bij ons langskomen, dan kan dit natuurlijk ook. Wij hebben 9 vestigingen verspreid door Nederland waar u voor service terecht kunt. 

  • Bel 085 - 486 3743

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.
minimize

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.