• / Ons Verhaal

Ons Verhaal

Oogvoororen.nl is 5 jaar geleden van start gegaan omdat wij vonden dat er te weinig transparantie in de hoorzorgmarkt was. Er was niet genoeg keuzevrijheid, prijzen en voorwaarden van het aanschaffen van hoortoestellen waren onduidelijk en prijzen lagen soms gigantisch hoog. Er bestond geen website waar een vergelijking tussen de hoortoestellen aan de hand van kenmerken en specificaties gemaakt kon worden. Daardoor was het moeilijk voor de klant om in één oogopslag verschillen tussen de toestellen te zien. Wij wilde een platform realiseren waar al deze informatie samen kwam, zodat de consument zelf de informatie en tools heeft om haar eigen keuze te kunnen maken.

Wij wilde echter niet alleen onze klanten zelf de keuze laten maken in merk en type hoortoestel, maar ook in hoe en waar de service wordt genoten. Om die reden zijn wij onze service aan huis gestart, zijn we een samenwerking aangegaan met de fysieke vestigingen van IntoEars hoorcentra en zijn wij ons gaan specialiseren in 'remote fitting' (het aanpassen van hoortoestellen via het internet).

In de afgelopen jaren is het platform enorm gegroeit; Nog meer inromatie en nieuwe functionaliteiten zoals échte reviews van hoortoesteldragers en diverse tools om zaken zoals de vergoeding of belastingteruggaaf zelfstandig te kunnen berekenen. Allemaal zaken zodat u nog beter zelfstandig een keuze kan maken. Maar uiteraard is ons team ook uitgebreid, zodat we iedereen die advies wil hebben over zijn of haar keuze ook door een expert geholpen kan worden.

Onze ambitie
Om iedereen in heel Nederland dezelfde keuze te kunnen bieden moeten wij ook op meer fysieke locaties onze service gaan verlenen. Onze partner IntoEars zal daarom door heel Nederland nieuwe vestigingen gaan openen zodat u nooit meer dan 50km naar een servicepunt zou hoeven rijden. We willen met een servicenetwerk van 15-20 locaties en een groot team ambulante audiciens heel Neerland kunnen bedienen.

Maar onze ambitie gaat verder dan de landsgrenzen van Nederland, we werken momenteel hard aan oogvoororen.be. Hier zal de Vlaamse variant van ons huidige oogvoororen.nl in het nieuwe jaar komen te draaien. En ook daarna willen we verder gaan! 

  • Bel mij terug

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.
minimize

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.