Ons Verhaal

OogvoorOren.nl is vijf jaar geleden van start gegaan omdat we vonden dat er te weinig transparantie in de hoorzorgmarkt was. Er was niet genoeg keuzevrijheid, voorwaarden en prijzen waren onduidelijk en soms lagen de prijzen ontzettend hoog. Er bestond geen website waar hoortoestellen vergeleken konden worden aan de hand van kenmerken en specificaties. Het was moeilijk voor de klant om de verschillen tussen de hoortoestellen in één oogopslag te zien. We wilden een platform realiseren waar al deze informatie samenkomt, zodat de consument de informatie en tools heeft om haar eigen keuze te maken.

We wilden onze klanten echter niet alleen zelf de keuze laten maken in merk en type hoortoestel, maar ook in hoe en waar de service wordt genoten. Om die reden zijn wij onze service aan huis gestart, een samenwerking aangegaan met de fysieke vestigingen van IntoEars hoorcentra en ons gaan specialiseren in 'remote fitting' (het aanpassen van hoortoestellen via het internet).

In de afgelopen jaren is het platform enorm gegroeid; wij hebben nog meer informatie, nieuwe functionaliteiten zoals échte reviews van hoortoesteldragers en diverse tools om zaken zoals de vergoeding of belastingteruggaaf zelfstandig te kunnen berekenen. Allemaal zaken die u helpen bij het maken van een zelfstandige keuze. Uiteraard is ons team ook uitgebreid, zodat iedereen die advies wil hebben door een expert geholpen kan worden.

Onze ambitie

Om iedereen in heel Nederland dezelfde keuze te kunnen bieden, willen we op meer fysieke locaties onze service gaan verlenen. Onze partner IntoEars zal door heel Nederland nieuwe vestigingen openen zodat u nooit meer dan 50 kilometer naar een servicepunt hoeft te rijden. Met een servicenetwerk van 15-20 locaties en een groot team ambulante audiciens willen we heel Nederland bedienen.

Maar onze ambitie gaat verder dan de landsgrenzen van Nederland; we werken momenteel hard aan OogvoorOren.be. Hier zal de Vlaamse variant van ons huidige OogvoorOren.nl in het nieuwe jaar komen te draaien. En ook daarna gaan we verder!

  • Bel mij terug

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.
minimize

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.