• / Ons Verhaal

Ons Verhaal

OogvoorOren.nl is 10 jaar geleden ontstaan in een hoorcentrum van IntoEars in Eindhoven. Ons idee is dat hoortoestellen aangeboden moeten worden in hoorcentra, waar alle specialisten (audiciens, audiologen en KNO-artsen) met elkaar samenwerken om klanten zo goed mogelijk te adviseren over het beste merk en type hoortoestel dat past bij uw gehoor, wensen en uw levensstijl. Doordat wij merkonafhankelijk zijn heeft iedereen de ruimste keuze en kunnen wij dus het beste hoortoestel per persoon aanmeten.

5 jaar later zijn we online gegaan omdat er te weinig transparantie was. Er was niet genoeg keuzevrijheid, de prijzen en voorwaarden van hoortoestellen waren onduidelijk hoog en de prijzen konden lager door te laten zien waar de kosten vandaan komen. Er bestond geen vergelijking tussen de hoortoestellen aan de hand van kenmerken en specificaties en daardoor was het moeilijk voor de klant om in één oogopslag verschillen tussen de toestellen te zien. Met onze specificatie pagina's is dit nu wel mogelijk.

Verder vinden wij het belangrijk dat uw persoonlijke ervaring met een toestel online voor anderen te toegankelijk is. Vandaar dat wij heel blij zijn met de reviews van onze klanten en kunt u deze terugvinden op onze website.

Daarnaast wilden wij u de keus bieden welke service voor u interessant is; aan huis, in de winkel of/en via het internet. Onze audiciens aan huis zijn net als de audiciens in de winkels, StAr gecertificeerd en hebben de nieuwste mobiele meetapparatuur bij zich om een toestel in een vertrouwde omgeving aan te meten. Daarnaast is dit concept opgericht omdat wij geloven dat hoortoestellen op afstand (online) aangepassen steeds belangrijker wordt.

Inmiddels zijn er 9 hoorcentra van ons zusterbedrijf IntoEars en is het bij stees meer hoortoestellen mogelijk om deze op afstand aan te passen. Hierdoor is het voor klanten niet meer nodig om van huis te gaan en dat brengt alleen maar voordelen met zich mee, bijvoorbeeld voor personen die slecht ter been zijn.

Onze ambitie
Wij willen ons servicenetwerk in Nederland nog verder uitbreiden door meer hoorcentra te openen. Daarnaast willen wij graag uitbreiden verder in Europa; te beginnen met België. Verder vinden wij het belangrijk dat we bij blijven met de trends en nieuwste hoortoestellen, dus zorgen wij ervoor dat we continue ons assortiment uitbreiden, op die manier kunnen wij u altijd het best passende hoortoestel bieden.

  • Bel 085 - 486 3743

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.
OogvoorOren.nl

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.