• / Ons Verhaal

Ons Verhaal

OogvoorOren.nl is 10 jaar geleden ontstaan in een hoorcentrum van IntoEars in Eindhoven. Ons idee is dat hoortoestellen aangeboden moeten worden in hoorcentra, waar alle specialisten (audiciens, audiologen en KNO-artsen) met elkaar samenwerken om klanten zo goed mogelijk te adviseren over het beste merk en type hoortoestel dat past bij uw gehoor, wensen en uw levensstijl. Doordat wij merkonafhankelijk zijn heeft iedereen de ruimste keuze en kunnen wij dus het beste hoortoestel per persoon aanmeten.

5 jaar later zijn we online gegaan omdat wij vonden dat er te weinig transparantie in de hoorzorgmarkt was. Er was niet genoeg keuzevrijheid, de prijzen en voorwaarden van hoortoestellen waren onduidelijk en de prijzen konden omlaag door te laten zien hoe de kosten van een hoortoestel precies zijn opgebouwd. Er bestond geen vergelijking tussen de hoortoestellen aan de hand van kenmerken en specificaties en daardoor was het moeilijk voor de klant om in één oogopslag verschillen tussen de toestellen te zien. Dit wilde wij gaan gaan realiseren.

Wat wij wellicht  nog belangrijker vinden dan onze eigen adviezen zijn de persoonlijke ervaringen met hoortoestellen van onze klanten. Wij vragen klanten die al even hun hoortoestellen dragen om een review achter te laten, leerzaam voor ons, de fabrikant maar vooral voor toekomstige klanten.

Daarnaast willen wij ook vrije keuze leveren op gebied van service; aan huis, in de winkel of via het internet. Onze audiciens aan huis zijn, net als de audiciens in onze vestigingen, StAr gecertificeerd en hebben de nieuwste mobiele meetapparatuur bij zich om een toestel in een vertrouwde thuisomgeving aan te meten. Wij geloven dat steeds meer klanten zullen kiezen voor service via het internet; afspraken duren korter en het kan overal ter wereld gedaan worden. Om die reden hebben wij ook altijd audiciens beschikbaar is ons online service-center.

Inmiddels heeft ons concept ons laten groeien tot  9 eigen hoorcentra en een dozijn audiciens welke dagelijks heel Nederland bestrijken om hoorzorg aan huis te leveren.

Onze ambitie
Wij willen ons servicenetwerk in Nederland nog verder uitbreiden door meer hoorcentra te openen zodat iemand die service wenst in een vestiging nooit meer dan 50km zou hoeven te rijden. Maar onze ambitie gaat verder dan de landsgrenzen van Nederland, we willen snel van start gaan in Duitsland en België.

  • Bel 085 - 486 3743

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.
minimize

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.