ReSound LiNX

ReSound LiNX is het eerste made for iPhone hoortoestel. Er zijn al hoortoestellen die via smartphones werken, maar de ReSound LiNX, dat ontworpen is door de Deense fabrikant GN, is het eerste hoortoestel dat special ontworpen is voor de iPhone. Onlangs hebben we de specificaties van de made for iphone hoortoestellen behandeld en nu zijn de hoortoestellen ook daadwerkelijk bij ons te koop!

2x de ReSound LiNX 9 met GRATIS iPhone 5S, iPad Air, iPad Retina of iPad mini Retina

De eerste 100 klanten kunnen profiteren van een speciale introductieaanbieding. Bij aankoop van twee ReSound LiNX 9 hoortoestellen mogen zij GRATIS een iPhone 5S, iPad Air, iPad Retina of iPad mini Retina uitkiezen! Deze apparaten kunnen uiteraard naadloos gekoppeld worden aan uw nieuwe hoortoestellen. Daarnaast rekenen wij bij beide toestellen geen aanpaskosten voor onze drie huisbezoeken.

JA, ik wil gebruik maken van deze introductieaanbieding!

 

ReSound LiNX: in samenwerking met Apple ontwikkeld

De ReSound LiNX is speciaal afgestemd op de communicatie tussen hoortoestellen en de iPhone. De functionaliteiten tussen de twee apparaten sluiten naadloos op elkaar aan. Hiervoor is een speciale chip ontworpen die tevens zeer zuiinig is in energie. Ondanks de geavanceerde technologieën die in het hoortoestel verwerkt zitten, gaan de batterijen bij normaal gebruik tussen de 5 en 6 dagen mee. Bovendien start de ReSound LiNX zeer snel op en sluit het zeer snel af. Dit komt de levensduur van de batterijen ook ten goede. Pluspunt aan dit hoortoestel is dat je geen aparte afstandsbediening mee hoeft te nemen. Het hoortoestel werkt namelijk op zowel een iPhone en iPad als een iPod touch. Op deze apparaten zit al een afstandsbediening geïntegreerd. Op deze manier kun je altijd en overal de instellingen van je ReSound LiNX aanpassen. Denk hierbij aan het volume, maar ook profielen zoals 'buiten' of 'restaurant'. Ook zit er een zoekfunctie op voor wanneer je je hoortoestel bent kwijtgeraakt. Aan alles is gedacht dus!

ReSound LiNX: meer dan een hoortoestel

De ReSound LiNX is meer dan een hoortoestel. Door middel van bluetooth staat je iPhone direct in verbinding met je ReSound LiNX. Hiermee heeft de ReSound LiNX meer wat weg van een bluetooth-headset of stereo oordopjes. Hierdoor is het hoortoestel ook voorzien van dezelfde internetfuncties en andere functionaliteiten die je normaal gesproken met je iPhone doet. Zo kun je spotify luisteren en het geluid van games, muziek, facetime en telefoongesprekken ontvang je ook rechtstreeks in je hoortoestel. Door middel van de ReSound app switch je eenvoudig van hoortoestel naar audio-streaming.  Het aanpassen van de bass, treble en audio gaat daarmee in een handomdraai.

De ReSound LiNX hoortoestellen zijn binnenkort ook in Nederland beschikbaar. Schrijf u hier in en wees de eerste met een ReSound LiNX hoortoestel.

  • Bel 085 - 486 3743

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Betaal op factuur na 60 dagen uitproberen

 

x

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.