Telegraaf lezersactie!

anbo

Bent u nu, of in de toekomst toe aan nieuwe hoortoestellen? Iedereen kan via deze pagina € 100,- korting (€ 50,- per hoortoestel) op de volgende hoortoestellen aanvragen. Deze korting blijft vijf jaar geldig, mag weggegeven worden aan een ander en is geldig op het hele assortiment (zowel op hoortoestellen binnen als buiten de vergoedigen). 

Het invullen van dit formulier is geheel vrijblijvend. Nadat wij uw gegevens ontvangen hebben zullen wij contact met u opnemen. We bespreken uw gehoor, uw wensen en het moment waarop u klaar bent om een proefperiode te beginnen. Pas op het moment dat u helemaal tevreden bent met uw nieuwe hoortoestellen krijgt u van ons een rekening, uiteraard met de korting van € 100,-.

Mocht u vragen hebben, of liever eerst telefonisch contact hebben, bel dan naar 085-4863743

Uitgebreid assortiment

Oogvoororen.nl is dé hoortoestelaanbieder met het meest uitgebreide assortiment hoortoestellen. U heeft keuze uit ruim 600 hoortoestellen, waaronder alle A-merk hoortoestellen. Deze zijn allemaal, inclusief prijzen en vergoedingen, te vinden op deze website.

Audicien aan huis door heel Nederland

Oogvoororen.nl is audicien aan huis en komt door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) bij u thuis langs. Alle hoortesten en aanpassingen kunnen professioneel aan huis gedaan worden met de beste mobiele meet- en aanpasapparatuur.

Naast hoorzorg aan huis kunt u ook terecht bij één van onze 9 vestigingen. Doordat wij overeenkomsten hebben met alle zorgverzekeraars kan iedereen bij ons terecht.

 

Bent u nu nog niet toe aan nieuwe hoortoestellen maar in de toekomst wel? Vul dan alsnog het formulier in, u kunt uw korting namelijk tot vijf jaar in de toekomst reserveren. Het formulier blijft actief tot en met 14 juni 2018.

Kort samengevat, u krijgt:

  • € 100,- korting bij aanschaf van twee hoortoestellen (of € 50,- bij één stuk)
  • Hoorzorg aan huis door heel Nederland of in één van onze 9 vestigingen
  • Gratis en vrijblijvend 60 dagen hoortoestellen proberen
  • Bel 085 - 486 3743

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Betaal op factuur na 60 dagen uitproberen

 

x

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.