• / Waarom Wij?

Waarom Wij?

Wij maken de onderstaande beloftes. Mocht u hierna nog twijfelen of vragen ergens over hebben dan kunt u ons natuurlijk bellen.

√ Bezoek aan huis door heel Nederland
Wij komen hoortoestellen persoonlijk bij u thuis afstellen, waar u ook in Nederland woont. Wij hebben in heel Nederland namelijk een landelijke dekking. Dit houdt in dat OogvoorOren.nl door het hele land gecertificeerde  gediplomeerd audiciens heeft die bij u langs kunnen komen.

√ 60 dagen gratis uitproberen
Bij ons mag u alle hoortoestellen 2 maanden vrijblijvend uitproberen. Mochten er hulpstukken aangepast moeten worden dan hoeft u daar ook niet voor te betalen. U krijgt in deze 2 maanden geen één rekening.

√ 9 hoorcentra van IntoEars
Wij werken nauw samen met IntoEars hoorklinieken. Zij hebben 9 hoorcentra waar u terecht kunt mocht u liever een fysieke vestiging bezoeken. Wilt u weten wat het dichtstbijzijnde hoorcentrum voor u is? Klik dan hier.

√ Alle merken hoortoestellen
Wij hebben alle soorten en merken hoortoestellen en zijn merkonafhankelijk. Wij hebben dus geen leveringsafspraken met één of twee hoortoestelleveranciers, maar met allemaal. Vandaar dat u bij ons alle mogelijke toestellen terug kunt vinden op onze website.

√ Audiciens op de klantenservice
Op onze klantenservice zitten audiciens. Mede hierdoor kunt u alle vragen die u heeft over een bepaald toestel gelijk stellen. Daarnaast kunnen zij u instructies geven hoe een applicatie geïnstalleerd kan worden of hoe u uw hoortoestel kunt koppelen aan audio of televisie.

√ Online aanpassen van hoortoestellen
De nieuwste hoortoestellen kunnen tegenwoordig met een applicatie op uw smartphone aangepast worden. U kunt met de applicatie aangeven welke instellingen u wilt veranderen en onze audiciens kunnen op afstand deze instellingen voor u klaarzetten. Vervolgens worden de instellingen met een klik op de knop geïnstalleerd op uw toestel. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor u.

Eerlijk en betrouwbaar
Wij willen graag eerlijk adviseren. Wij hebben dan ook op onze website een top 50 van beste hoortoestellen en daarnaast vergelijken we de hoortoestellen met elkaar. We begrijpen dat het moeilijk is om met zoveel merken en typen hoortoestellen een weloverwogen keuze te maken, maar wij helpen u daar graag bij! Heeft u nog vragen dan kunt u ons natuurlijk bellen op 085-486 3743. U krijgt dan één van onze audiciens aan de telefoon om te informeren naar de mogelijkheden, of gelijk een afspraak te maken.

Mailt u ons liever? Geen probleem! Rechts boven aan de pagina kunt u op de knop 'E-Mail' klikken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

  • Bel mij terug

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.
minimize

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.