Alle gehoorbescherming en prijzen vergelijken


Voorkom lawaaidoofheid en investeer in goede gehoorbescherming. Lawaai (hinderlijk en schadelijk geluid) is namelijk de meest voorkomende oorzaak van slechthorendheid. Gehoorbescherming wordt niet alleen gebruikt tegen lawaai, maar ook bijvoorbeeld met zwemmen of tijdens het vliegen! 

2 - 2 van 2
Purple

NOIZEZZ Purple


23,- per stuk
Meer informatie & prijsberekening Bestellen
MusicSafe

Alpine MusicSafe


20,50 per stuk
Meer informatie & prijsberekening Bestellen

Online gehoorbescherming kopen?

Voorkom lawaaidoofheid en investeer in goede gehoorbescherming. Lawaai (hinderlijk en schadelijk geluid) is namelijk de meest voorkomende oorzaak van slechthorendheid. Gehoorbescherming wordt niet alleen gebruikt tegen lawaai, maar ook bijvoorbeeld met zwemmen of tijdens het vliegen! 

Gehoorbescherming voor muziek
Geniet van muziek zonder uw gehoor te beschadigen. Bescherm uw oren tijdens het uitgaan, het bezoeken van een festival of concert met de juiste gehoorbescherming. Ook wanneer u zelf muzikant bent en dus zelf muziek maakt, is dit van enorm belang. Uw gehoor kunt u bij het beoefenen van deze hobby of werk niet missen! OogvoorOren.nl biedt diverse oordopjes/muziekfilters die perfect aansluiten aan uw gehoorgang. Hierdoor is het comfort optimaal.

Gehoorbescherming met zwemmen
Heeft u gevoelige gehoorgangen? Of heeft u buisjes in uw oren? Dan moet u voorzichtig zijn met water in uw oren. Het zou alleen zonde zijn als u hierdoor niet meer kunt genieten van een lekker bad of zwemmen in een zwembad of in zee.  Gebruik daarom de juiste gehoorbescherming. De oordopjes van OogvoorOren.nl bieden de oplossing. Omgevingsgeluiden blijven gewoon hoorbaar! 

Gehoorbescherming tijdens het vliegen
Heeft u last van luchtdrukverschillen tijdens het vliegen? Veel mensen hebben hier last van tijdens het opstijgen en landen van een vliegtuig. Of heeft u in het vliegtuig vaak last van hoofdpijn of slapeloosheid door de herrie van de motoren? Schaf dan de juiste gehoorbescherming aan. OogvoorOren.nl heeft oordoppen met filters in het assortiment die deze problemen kunnen verminderen!

Bekijk snel onze webshop voor het gehele assortiment aan gehoorbescherming. Tevens bieden wij hoortoestellen, hoorversterkers, hoorhulpmiddelen, hoortoestel batterijen en onderhoudsartikelen. De prijslijst hoortoestellen is hier ook te vinden.

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Betaal op factuur na 60 dagen uitproberen

 

x

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.