De goedkoopste hoortoestel batterijen

OogvoorOren.nl heeft een groot assortiment aan hoortoestel batterijen voor hoortoestellen en hoorversterkers. Batterijen en onderhoudsartikelen worden door de meeste verzekeraars niet vergoed. Doordat OogvoorOren.nl geen fysieke winkel bezit, maar alleen een online webshop, kunnen de prijzen laag gehouden worden. Er komen immers geen extra huur- en servicekosten boven op de prijs van uw hoortoestelbatterijen en onderhoudsartikelen.  

Hoortoestelbatterijen
Functioneert uw hoortoestel of hoorversterker minder goed? Grote kans dat de batterijen leeg zijn. OogvoorOren.nl heeft hiervoor een speciale tester beschikbaar. Hiermee kunt u meten of de batterijen nog voldoende power hebben. Handig aan deze kleine batterijentester is  dat het aan uw sleutelbos gehangen kan worden. Hiermee kunt u altijd en overal uw batterijen controleren. De levensduur van hoortoestelbatterijen hangt sterk af van het vermogen van uw hoortoestel of hoorversterker, het type batterij en het verbruik. De meeste hoortoestellen geven een indicatie wanneer de batterijen bijna leeg zijn. 

Bekijk snel onze webshop voor het gehele assortiment aan batterijen en onderhoudsartikelen. OogvoorOren.nl heeft bijvoorbeeld voordeelpacks batterijen en complete reinigingssets. Tevens bieden wij hoortoestellenhoorversterkershoorhulpmiddelen
gehoorbescherming en onderhoudsartikelen.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.