Alle hoortoestellen en prijzen vergelijken

Bij ons vind u alle merken en typen hoortoestellen / gehoorapparaten en kunt u deze vergelijken op soort, specificaties en natuurlijk de prijs. Om de zoektocht makkelijker te maken kunt u allerlei filters gebruiken om de selectie te verkleinen op basis van uw voorkeuren. Uiteraard helpen wij u graag, stel vooral een vraag voor een gratis advies, of bel 085-4863743.

Populair: ReSound LiNX 3D | Beltone Ally | Oticon OPN | Oticon Ready Fit | Signia Silk Primax
Zelf testen: Wat en hoeveel krijg ik vergoed | Online hoortest (vragen) | Online hoortest (tonen)

Onzichtbare hoortoestellen

Onzichtbare hoortoestellen danken hun naam aan het feit dat deze, zeer kleine, hoorapparaten diep in de gehoorgang gedragen worden. Andere soorten hoortoestellen, zoals de hoortoestellen achter het oor, zijn altijd in zekere zin zichtbaar vanaf de buitenkant, maar met deze onzichtbare hoorapparaten is dit vrijwel onmogelijk. Slechthorenden kunnen op deze manier een hoortoestel dragen, zonder dat de buitenwereld dit hoeft te weten. Op deze pagina vindt u een uitgebreid overzicht van alle onzichtbare hoorapparaten.

 

Onzichtbare hoortoestellen: de voordelen

Naast het feit dat onzichtbare hooroplossingen zorgen voor een discrete hooroplossing, past het hoortoestel zich tevens door de gehele dag automatisch aan aan zijn omgeving. En omdat het apparaat zo diep in de gehoorgang zit, wordt het geluid op de meest natuurlijke manier opgevangen. Ook heeft een onzichtbaar hoortoestel weinig tot geen impact op de levensstijl van de drager. Het gebruik van de telefoon of een hoofdtelefoon is dan ook geen enkel probleem.

De kleinste verkrijgbare hoortoestellen zijn de Starkey SoundLens serie, speciaal voor deze onzichtbare hoortoestellen hebben we een speciale pagina aangemaakt.


Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.