Alle hoorversterkers en prijzen vergelijken


Hoorversterkers zorgen ervoor dat het omgevingsgeluid opgevangen wordt in een microfoontje en versterkt overgebracht wordt in uw oor. Met behulp van de hoorversterker kunt u spraak beter verstaan en geluiden beter horen. Deze apparaten hoeven niet afgesteld of ingesteld te worden. Hoorversterkers zijn hulpmiddelen die geschikt zijn voor gering hoorverlies, ze zijn dus niet voor permanent gebruik. 


0 - 0 van 0
Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan uw zoekcriteria.

Online hoorversterkers kopen?

Heeft u het gevoel dat er sprake is van beginnend gehoorverlies? Of heeft u net te weinig gehoorverlies om verzekerd een hoorversterker aan te schaffen? Grote kans dat u niet in aanmerking komt voor een vergoeding van uw verzekering. Het aanschaffen van een duur hoortoestel is dan vaak een flinke drempel. OogvoorOren.nl probeert met haar assortiment deze drempel te verlagen, zodat ook licht en beginnend slechthorenden weer van hun gehoor kunnen genieten.

Hoorversterkers zorgen ervoor dat het omgevingsgeluid opgevangen wordt in een microfoontje en versterkt overgebracht wordt in uw oor. Dit zorgt ervoor dat u weer beter kunt horen, zodat u weet wat er gezegd wordt. Dit komt omdat de achtergrond minder ruis geeft. Vooral wanneer u nog niet toe bent aan een hoortoestel is een hoorversterker ideaal.  Dit apparaat stopt u eenvoudig en snel in uw oor. Bovendien zijn hoorversterkers eenvoudig in het gebruik en daardoor meteen te gebruiken na aankoop. Deze apparaten hoeven namelijk niet afgesteld of ingesteld te worden. Door deze simpele oplossing wordt uw leven een stuk aangenamer gemaakt. Hoorversterkers zijn hulpmiddelen die geschikt zijn voor gering hoorverlies. Het is dus niet voor permanent gebruik. Door middel van de modernste technologieën, die ook gebruikt worden in hoortoestellen, worden hoorversterkers met de dag geavanceerder. 

Twijfelt u of u een hoorversterker zult aanschaffen? Vraag dan om advies aan één van onze onafhankelijke experts! Zij zullen u een eerlijk antwoord geven. Qua kosten hoeft u het sowieso niet te laten, want juist omdat wij geen fysieke winkel hebben, kunnen wij de prijzen laag houden. Geen extra kosten boven op uw hoorversterker. Met behulp van de hoortoestellen van OogvoorOren.nl kunt u dus op een betaalbare manier uw gehoorverlies compenseren met vrijwel onzichtbare apparaten! Alle prijzen hoortoestellen staan gewoon bij het hoortoestel. Bekijk snel onze webshop voor het gehele assortiment aan hoorversterkers. Tevens bieden wij hoortoestellen, hoorhulpmiddelen, gehoorbescherming, hoortoestel batterijen en onderhoudsartikelen

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Betaal op factuur na 60 dagen uitproberen

 

x

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.