ZorgAccent

anbo

Bent u nu, of in de toekomst toe aan nieuwe hoortoestellen? Alle klanten van ZorgAccent krijgen een gratis accessoire naar keuze (keuze uit een TV-Streamer, TelefoonClip of afstandsbediening) bij aanschaf van nieuwe hoortoestellen bij Oogvoororen.nl. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Let op: u mag dit formulier ook invullen als u pas later aan hoortoestellen toe bent. Ook mag u dit invullen voor iemand anders. 

Het invullen van dit formulier is geheel vrijblijvend. Nadat wij uw gegevens ontvangen hebben zullen wij contact met u opnemen. We bespreken uw gehoor, uw wensen en het moment waarop u klaar bent om een proefperiode te beginnen. Pas op het moment dat u helemaal tevreden bent met uw nieuwe hoortoestellen en accessoire krijgt u van ons een rekening.

Mocht u vragen hebben, of liever eerst telefonisch contact hebben, bel dan naar 085-4863743

Uitgebreid assortiment

Oogvoororen.nl is dé hoortoestelaanbieder met het meest uitgebreide assortiment hoortoestellen. U heeft keuze uit ruim 600 hoortoestellen, waaronder alle A-merk hoortoestellen. Deze zijn allemaal, inclusief prijzen en vergoedingen, te vinden op onze website.

Audicien aan huis door heel Nederland

Oogvoororen.nl is audicien aan huis en komt door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) bij u thuis langs. Alle hoortesten en aanpassingen kunnen professioneel aan huis gedaan worden met de beste mobiele meet- en aanpasapparatuur.

Naast hoorzorg aan huis kunt u ook terecht bij één van onze 9 vestigingen. Doordat wij overeenkomsten hebben met alle zorgverzekeraars kan iedereen bij ons terecht.

 

Bent u nu nog niet toe aan nieuwe hoortoestellen maar in de toekomst wel? Vul dan alsnog het formulier in, u kunt deze aanbieding namelijk tot vijf jaar in de toekomst reserveren. 

Kort samengevat, u krijgt:

  • Een gratis TV-Streamer, Telefoonclip of afstandsbediening bij aanschaf van nieuwe hoortoestellen
  • Hoorzorg aan huis door heel Nederland of in één van onze 9 vestigingen
  • Gratis en vrijblijvend 60 dagen hoortoestellen proberen
  • Bel 085 - 486 3743

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Betaal op factuur na 60 dagen uitproberen

 

x

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.