• / Hoe werkt online aanpassen van hoortoestellen?

Hoe werkt online aanpassen van hoortoestellen?

Het online aanpassen van hoortoestellen kan op twee verschillende manieren: via de computer of via de smartphone.

Computer
Als u er voor kiest om uw hoortoestel via de computer aan te passen, dan krijgt u een zogenoemde ‘dongle’ van uw audicien aan huis, of opgestuurd via de post. Dit is een apparaatje dat de aanpassingen doorstuurt naar uw hoortoestel. De ‘dongle’ is vergelijkbaar met de apparatuur die een audicien in de winkel gebruikt. Via een live video verbinding kunt u rechtstreeks vragen aan de audicien stellen, mocht u dit niet goed verstaan dan kunt u ook live chatten met de audicien. De audicien kan aanpassingen gelijk doorvoeren waardoor u de verschillen direct kunt horen en zo nodig nog verder aan kunt passen. De aanpassingen worden dus zo gedaan dat het net is of u in de winkel langs komt.  

Gebruik van de ‘dongle’ is simpel, u hoeft alleen de software te downloaden en te installeren. Remote fitting en remote fine-tuning is mogelijk voor de merken ReSound, Beltone, Starkey en Oticon.

> Klik hier om meer te lezen over eFitting

Smartphone (Android & IPhone)
Het voordeel van fine-tuning via de smartphone is dat alles via de smartphone zelf geregeld kan worden. U kunt de applicatie van het merk van uw hoortoestel, downloaden in de app store. Via de applicatie kunt u een verzoek indienen voor een aanpassing aan uw hoortoestellen.Deze aanpassingen kan de audicien uitvoeren en online naar u toesturen. U krijgt vervolgens een melding dat de audicien de aanpassingen klaargezet heeft en dan kunt u met één klik de aanpassingen doorvoeren op uw eigen hoortoestel. Als u nog niet helemaal tevreden bent dan kunt u via de chat ‘praten’ met de audicien zodat de aanpassingen verbeterd kunnen worden.

Remote fitting en remote fine-tuning via de smartphone is mogelijk voor de merken ReSound en Signia. ReSound gebruikt ‘eAssist’ als technologie en de techniek van Signia heet ‘Telecare’.

> Lees hier meer over ReSound eAssist
> Lees hier meer over Signia Telecare


  • Bel 085 - 486 3743

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.
minimize

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.