• / Wat is online aanpassen van hoortoestellen?

Wat is online aanpassen van hoortoestellen?

Tegenwoordig is het mogelijk om de hoortoestellen op afstand aan te passen of bij te stellen. Dit wordt door hoor-experts remote fitting of remote fine-tuning genoemd. De audicien past uw hoortoestel aan met behulp van het internet. Deze aanpassingen zijn mogelijk via uw eigen smartphone of computer. De aanpassingen worden dus rechtstreeks naar uw eigen hoortoestel gestuurd en kunnen gelijk gebruikt worden. Voor u als klant perfect! U hoeft niet meer voor kleine aanpassingen naar een audicien toe maar u kunt dit gewoon vanuit huis online regelen, waardoor u minder tijd kwijt bent.

Voordelen:

  • Aanpassingen nemen minder tijd in beslag

  • Aanpassingen worden al in de proefperiode gedaan waardoor het hoortoestel sneller aan uw wensen voldoet

  • We kunnen de hoortoestellen waar u ook ter wereld bent aanpassen, dus ook als u op vakantie bent, waardoor u zonder zorgen volop kunt genieten.

Is dit nieuw?
De eerste hoortoestellen die via de Smartphone aangepast kunnen worden zijn vrij nieuw, allen gelanceerd in 2017, maar wij hebben ons eigen systeem genaamd ‘eFitting’ waardoor wij van meerdere merken de hoortoestellen op afstand aan kunnen passen, ook de wat oudere modellen.

 Meer lezen? Klik hier over hoe online aanpassen van hoortoestellen werkt

  • Bel mij terug

    Ma - Vr. 09:00 - 17:00

    Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.
minimize

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.